Πόλεμος στην Ουκρανία: «Παραδώστε ένα ρωσικό αεροσκάφος και λάβετε 1 εκατομμύριο δολάρια»
Ο οργανισμός διαχείρισης εταιρειών αμυντικής βιομηχανίας της Ουκρανίας, State Comopany Ukroboronprom, καλεί Ρώσους πιλότους και κυβερνήτες να παραδώσουν αεροσκάφη και ελικόπτερα και να γίνουν… εκατομμυριούχοι με ουκρανική υπηκοότητα
Την ώρα που μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία και η στρατιωτική επίθεση και εισβολή στη χώρα, η State Comopany Ukroboronprom -οργανισμός διαχείρισης εταιρειών αμυντικής βιομηχανίας της Ουκρανίας- ανακοίνωσε πως προσφέρει 1 εκατ. δολάρια σε όποιον Ρώσο παραδώσει στις ουκρανικές Αρχές ένα ρωσικό πολεμικό αεροσκάφος, και 500 χιλ. δολάρια σε ένα ελικόπτερο.
Βασική προϋπόθεση να λειτουργούν και να μην έχουν καταρριφθεί προηγουμένως.
Ο Ukroboronprom δημοσιοποίησε και σχετικό βίντεο, με τίτλο: «Φέρτε το αεροπλάνο σας και πάρτε 1 εκατομμύριο δολάρια», ενώ επισημαίνεται πως οι Ρώσοι πιλότοι και κυβερνήτες ελικοπτέρων που τυχόν αποδεχθούν την πρόταση θα έχουν «εγγυημένη υπηκοότητα σε μια ελεύθερη χώρα».
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.