Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ιστορία της Μάργκο που μέσα σε ένα λεπτό έχασε το σπίτι της - Δείτε βίντεο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ιστορία της Μάργκο που μέσα σε ένα λεπτό έχασε το σπίτι της - Δείτε βίντεο

Το μέγεθος της καταστροφής αποτυπώνεται μέσα από τα stories που ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram - H νεαρή Ουκρανή μακιγιέζ κατάφερε να βγει από τη χώρα

margo3434
Η νεαρή Μάργκο είναι κάτοικος Μικολάιβ, μιας πόλης στη νότια Ουκρανία κοντά στη Μαύρη Θάλασσα, στις όχθες του ποταμού Ίνγκουλ. Είναι ένα από τα σημαντικά λιμάνια της χώρας και πρωτεύουσα της ομώνυμης περιφέρειας με πληθυσμό 439.915 κατοίκους.

Από την ημέρα που εισέβαλε ο ρωσικός στρατός οι άντρες έχουν μείνει  πίσω να υπερασπιστούν τα σπίτια τους και τα γυναικόπαιδα έχουν πάρει το δρόμο της προσφυγιάς με την ελπίδα να επιστρέψουν όταν όλα θα έχουν τελειώσει.



Κλείσιμο
Η Μάργκο, μέχρι χθες, ζούσε όπως όλες οι νέες γυναίκες της ηλικίας της. Εργαζόταν ως μακιγιέζ, είχε το δικό της εισόδημα, μπορούσε να ταξιδέψει, να βγει με τους φίλους της και να διασκεδάσει.
 

Οι φωτογραφίες και τα stories της στο Instagram ήταν γεμάτα χαρούμενες εικόνες και με στιγμιότυπα από τις δουλειές της όπου προέβαλε τις ικανοποιημένες πελάτισσες της. Όλα αυτά μέχρι την ημέρα που η χώρα κατελήφθη από τους Ρώσους εισβολείς. Μέσα σε λίγα 24ωρα τα πάντα άλλαξαν και η Μάργκο αναγκάστηκε να το διαπιστώσει με τον πλέον σκληρό τρόπο.
Screenshot_20220308-151233_Instagram
 
 

Πριν πάρει την μεγάλη απόφαση να εγκαταλείψει το Μικολάιβ, έχοντας ενημερωθεί ότι επίκειται μαζικός βομβαρδισμός, επιχείρησε να επιστρέψει στο σπίτι της για να δει αν όλα είναι εντάξει.


Όμως οι βόμβες την είχαν προλάβει. Η Μάργκο έφτασε λίγες ώρες μετά κι αφού είχε προηγηθεί επίθεση με πυραύλους πολύ κοντά στη γειτονιά της. Ένας απ’ αυτούς έπληξε το σπίτι της και το αποτέλεσμα το βλέπετε στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram.
Η ιστορία της Μάργκο που μέσα σε ένα λεπτό έχασε το σπίτι της
 

«Μέσα σε ένα λεπτό έχασα και το σπίτι μου και το αυτοκίνητο μου» ακούγεται να λέει η Μάργκο. «Αμέσως μετά έφυγα από τη χώρα» θα πει ώρες μετά στη σύντομη επικοινωνία που είχαμε μαζί της. Στη συνομιλία που φοβήθηκε ακόμα και να αποκαλύψει τον τελικό προορισμό της. Έχει πάθει ισχυρό σοκ και διακατέχεται από φοβίες. Δεν είναι δα και λίγο πράγμα να δεις από τη μια στιγμή στην άλλη το σπίτι σου να γίνεται στάχτη. Πλέον η Μάργκο αισθάνεται ασφαλής όμως δεν ξεχνά τι έχει αφήσει πίσω της.

Η φωνή της είναι τα stories που συνεχίζει να ανεβάζει στο Instagram. Πλέον δεν αφορούν παλιές ανέμελες στιγμές, ούτε εικόνες από την δουλειά της. Δείχνουν τον όλεθρο του πολέμου που αύριο μπορεί να χτυπήσει και την δική μας πόρτα.

Ειδήσεις σήμερα:

Δένδιας από Βιέννη: Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έναν ανθρωπιστικό διάδρομο στη Μαριούπολη

Αναστέλλεται η πώληση ξένων νομισμάτων στη Ρωσία: Τεράστιες ουρές στα ΑΤΜ - Δείτε βίντεο

Κακοκαιρία «Φίλιππος»: Πολικές θερμοκρασίες και πυκνές χιονοπτώσεις - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης