Η ουκρανική Βουλή ετοιμάζει νομοσχέδιο για την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων της Ρωσίας
Tο υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με Ουκρανούς οικονομικούς εμπειρογνώμονες άρχισε την καταγραφή και την αξιολόγηση των ζημιών που έχουν προκληθεί
Η αρμόδια επιτροπή της ουκρανικής Βουλής για ζητήματα οικονομικής ανάπτυξης σε συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών εκπονούν νομοσχέδιο για την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στην επικράτεια της Ουκρανίας, μεταδίδει το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων Ukrinform επικαλούμενο ανακοίνωση του γραφείου τύπου της Βουλής που αναρτήθηκε στο Telegram.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «αυτή τη στιγμή η επιτροπή σε στενή συνεργασία με το υπουργείο Οικονομικών της Ουκρανίας και αλλά κεντρικά όργανα της εκτελεστικής εξουσίας εργάζεται πάνω στο νομοσχέδιο, το οποίο καλείται να διευθετήσει ζητήματα εθνικοποίησης όλων των περιουσιακών στοιχείων, εγκαταστάσεων, κεφαλαίων και καταθέσεων του επιτιθέμενου, που βρίσκονται στην επικράτεια της Ουκρανίας».
Επίσης έχει ανακοινωθεί ότι το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με Ουκρανούς οικονομικούς εμπειρογνώμονες άρχισε την καταγραφή και την αξιολόγηση των ζημιών που έχουν προκληθεί ως αποτέλεσμα της επίθεσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.