Πόλεμος στην Ουκρανία - Γερμανία: Στέλνει πολεμικά αεροσκάφη στη Βαλτική Θάλασσα
Το Βερολίνο συσσωρεύει δυνάμεις στην περιοχή - Νωρίτερα, αποφάσισαν την αποστολή έξι πολεμικών πλοίων
Το Βερολίνοστέλνει μαχητικά Tornado και ένα αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας σε αναγνωριστική αποστολή στην περιοχή της Βαλτικής Θάλασσας, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της Γερμανίας στο ΝΑΤΟ.
Ερωτηθείσα σχετικά με την αποστολή, εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Άμυνας δήλωσε ότι δεν μπορούσε να δημοσιοποιήσει λεπτομέρειες για λόγους επιχειρησιακής ασφαλείας.
Νωρίτερα σήμερα το γερμανικό Πολεμικό Ναυτικό έδωσε εντολή για την ανάπτυξη έξι πολεμικών πλοίων, εκ των οποίων τέσσερα κατευθύνονται στη Βαλτική Θάλασσα.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.