Πόλεμος στην Ουκρανία: «Αυτή ίσως είναι η τελευταία φορά που με βλέπετε ζωντανό» είπε ο Ζελένσκι στους Ευρωπαίους ηγέτες

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Αυτή ίσως είναι η τελευταία φορά που με βλέπετε ζωντανό» είπε ο Ζελένσκι στους Ευρωπαίους ηγέτες

Την ίδια ώρα, ο Πούτιν καλεί τον ουκρανικό στρατό να ανατρέψει τον πρόεδρο της χώρας

vol_zed2
Ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, φέρεται να προειδοποίησε τους Ευρωπαίους ηγέτες πως απειλείται η ζωή του.

Σε μία τηλεδιάσκεψη, χθες το βράδυ, ο 44χρονος ηγέτης της Ουκρανίας, φέρεται να είπε προς τους ηγέτες της ΕΕ, που συνεδρίασαν εκτάκτως: «Αυτή ίσως είναι η τελευταία φορά που με βλέπετε ζωντανό» -και αυτό, σύμφωνα με δημοσιογράφο του ισραηλιτικού μέσου Walla News, που αναμετέδωσε το βρετανικό πρακτορείο SkyNews.

Νωρίτερα, ο σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου είχε προειδοποιήσει πως η Ρωσία θέλει να σκοτώσει τον Ζελένσκι, σε περίπτωση που καταφέρει να καταλάβει το Κίεβο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα, Παρασκευή, ο Βλαντιμίρ Πούτιν επέλεξε να απευθυνθεί ευθέως στους Ουκρανούς στρατιώτες, καλώντας τους να πείσουν τα «ναζιστικά τάγματα», όπως τα αποκάλεσε, να παραδοθούν. «Μην τους επιτρέπετε να χρησιμοποιούν τα παιδιά σας ως ασπίδες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θα ήθελα να απευθυνθώ στους άνδρες του ουκρανικού στρατού, μην αφήσετε αυτούς τους εθνικιστές να σας χρησιμοποιήσουν, τις γυναίκες σας, τα παιδιά σας, τους ηλικιωμένους σας, να τους χρησιμοποιήσουν ως ανθρώπινες ασπίδες» είπε, μεταξύ άλλων.

Κλείσιμο
«Θα είναι πολύ πιο εύκολο να μιλήσω μαζί σας, να διαπραγματευτώ μαζί σας, παρά με αυτή τη συμμορία των ναζί που έχει καταλάβει το Κίεβο» προσέθεσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη

«Είμαστε έτοιμοι να στείλουμε αντιπροσωπεία στο Μινσκ για συνομιλίες με την Ουκρανία» λέει το Κρεμλίνο

Η Ρωσία κατέλαβε αεροδρόμιο κοντά στο Κίεβο - «Εξουδετέρωσε πάνω από 200 Ουκρανούς»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης