Η Ρωσία απαντά στις κυρώσεις των ΗΠΑ: Η κίνηση αυτή θα πλήξει τις παγκόσμιες αγορές

Η Ρωσία απαντά στις κυρώσεις των ΗΠΑ: Η κίνηση αυτή θα πλήξει τις παγκόσμιες αγορές

Ο πρεσβευτής της Ρωσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες Ανατόλι Αντόνοφ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι κάποιος στην Ουάσινγκτον ελπίζει ότι η Ρωσία θα αναθεωρήσει την εξωτερική της πολιτική υπό την απειλή κυρώσεων»

Anatoly_Antonov
Απάντηση στις κυρώσεις που αποφάσισαν οι ΗΠΑ κατά της Ρωσίας και προσώπων με αφορμή την «εισβολή», όπως χαρακτηρίστηκε από την Ουάσινγκτον, στα «κρατίδια» Ντονέτσκ και Λουχάνσκ στην Ουκρανία, δίνει η Μόσχα.

Ειδικότερα, ο πρεσβευτής της Ρωσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες Ανατόλι Αντόνοφ αναφέρει ότι πρόκειται για μία κίνηση που θα πλήξει τις παγκόσμιες χρηματοοικονομικές και ενεργειακές αγορές καθώς και τους απλούς πολίτες.

Σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτηση στη σελίδα της ρωσικής πρεσβείας στο Facebook νωρίς την Τετάρτη, ο πρεσβευτής Ανατόλι Αντόνοφ είπε:

«Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι κάποιος στην Ουάσινγκτον ελπίζει ότι η Ρωσία θα αναθεωρήσει την εξωτερική της πολιτική υπό την απειλή κυρώσεων. Δεν θυμάμαι ούτε μια μέρα που η χώρα μας να ζούσε χωρίς κανέναν περιορισμό από τον δυτικό κόσμο. Έχουμε μάθει να δουλεύουμε σε τέτοιες συνθήκες. Και όχι μόνο να επιβιώνουμε, αλλά και αναπτύξαμε το κράτος.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν εναντίον μας θα βλάψουν τις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές και ενεργειακές αγορές. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα μείνουν εκτός, όπου οι απλοί πολίτες θα αισθανθούν τις πλήρεις συνέπειες της αύξησης των τιμών».

Ειδήσεις σήμερα:

Το τέλος της επείγουσας φάσης: Επιστροφή στην κανονικότητα για τα νοσοκομεία της Αττικής

Στο νοσοκομείο 30χρονος μετά από ένοπλη επίθεση στη Θεσσαλονίκη

Η δικογραφία για κύκλωµα µαστροπείας: Εφιάλτης η Αθήνα για τρεις Κουβανές καλλονές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης