Ουκρανία: Άγριο ξύλο στην τηλεόραση μεταξύ δημοσιογράφου και φιλορώσου πολιτικού – Δείτε βίντεο

Ουκρανία: Άγριο ξύλο στην τηλεόραση μεταξύ δημοσιογράφου και φιλορώσου πολιτικού – Δείτε βίντεο

Ο δημοσιογράφος γρονθοκόπησε τον φιλορώσο πολιτικό όταν αρνήθηκε να καταδικάσει τον Βλαντίμιρ Πούτιν – Παρενέβησαν στην κουβέντα ο πρώην πρόεδρος και ο πρώην πρωθυπουργός που ζήτησαν να σταματήσει το περιστατικό

ukraniki_tv1
Απίστευτος καβγάς και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση εκτυλίχθηκε σε τηλεοπτικό στούντιο της Ουκρανίας, όταν ένας δημοσιογράφος επιτέθηκε σε φιλορώσο πολιτικό, που δεν θέλησε να καταδικάσει τον Βλαντίμιρ Πούτιν, σε μία περίοδο έντασης μεταξύ Μόσχας και Κιέβου.

Ο δημοσιογράφος έριξε γροθιά στον φιλορώσο πολιτικό και μετά προχώρησε σε κεφαλοκλείδωμα. Το περιστατικό έγινε μπροστά στον πρώην πρωθυπουργό Αρσένι Γιάτσενιουκ και τον πρώην πρόεδρο Πέτρο Ποροσένκο.

Ο βουλευτής Νέστορ Σούφριτς του φιλορωσικού κόμματος αρνήθηκε να καταδικάσει τις κινήσεις του Βλαντίμιρ Πούτιν, προκαλώντας την αντίδραση του δημοσιογράφου Γιούρι Μπουτούσοφ.

Ο δημοσιογράφος πλησίασε τον βουλευτή και τον χτύπησε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει. Ο βουλευτής σηκώθηκε για να αντεπιτεθεί και οι δυο τους έπεσαν στο πάτωμα, πριν ο δημοσιογράφος κάνει κεφαλοκλείδωμα στον πολιτικό. Τρομοκρατημένοι οι υπόλοιποι καλεσμένοι της εκπομπής τους παρακαλούσαν να σταματήσουν. Τελικά οι δυο τους χωρίστηκαν και συνέχισαν τη συζήτηση στην εκπομπή.


Журналистский хук: редактор "Цензор.НЕТ" Юрий Бутусов дал по морде Нестору Шуфричу. 18.02.2022


Κλείσιμο
Ο Σούφριτς ρωτήθηκε εάν ο Πούτιν είναι δολοφόνος και εγκληματίας. Ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει και περιορίστηκε να πει: «Αυτό είναι κάτι που ας αντιμετωπίσουν οι αρχές της Ουκρανίας». Ο πρώην πρόεδρος Ποροσένκο επέκρινε την απάντησή του κάνοντας λόγο για «Ρώσο πράκτορα στο στούντιο».


Ειδήσεις σήμερα:

Αναχώρησε από το Ντονμπάς της Ουκρανίας το πρώτο τρένο που μεταφέρει αμάχους στο Βορονέζ


«Φοβόμαστε για την ασφάλεια της Γκισλέιν Μάξγουελ» λέει η οικογένειά της μετά τον θάνατο του Ζαν Λυκ Μπρουνέλ


Συνάντηση Μητσοτάκη - Κάμαλα Χάρις στο Μόναχο: Ενέργεια και ελληνοτουρκικά στο επίκεντρο - «Ζωηρό» αμερικανικό ενδιαφέρον για επενδύσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης