Bρετανία: Εργαζόμενη του BBC καταγγέλλει ότι τη βίασαν σε γυρίσματα εκπομπής

Bρετανία: Εργαζόμενη του BBC καταγγέλλει ότι τη βίασαν σε γυρίσματα εκπομπής

Η καταγγέλλουσα εργάζεται στο ριάλιτι «Hungry for it» - Το περιστατικό ερευνάται από την αστυνομία του Λονδίνου – Άγνωστα τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη

bbc_1
Εργαζόμενη στο βρετανικό ριάλιτι «Hungry for it» που παρουσιάζεται από το BBC ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα βιασμού κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής.

Η καταγγέλλουσα αναφέρεται σε περιστατικό που, όπως λέει, σημειώθηκε στις 10 Σεπτέμβριο του 2021 με την αστυνομία του Λονδίνου να ερευνά το θέμα και το BBC να τηρεί σιγή ιχθύος.

Σε ότι αφορά την ταυτότητα του δράστη δεν έχουν δοθεί στοιχεία. Ωστόσο, στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει βρετανικά μέσα ενημέρωσης θέλουν τον δράστη να προσέγγισε την εργαζόμενη ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του με τον τρόπο που της συμπεριφέρθηκε στη συνέχεια.

«Είναι τρομακτικό κάτι τέτοιο να έχει συμβεί σε χώρο εργασίας στο πλαίσιο γυρισμάτων μιας εκπομπής», αναφέρουν πηγές της εκπομπής μαγειρικής.

«Η είδηση έχει συγκλονίσει όλο το συνεργείο και επικρατεί μεγάλη αναστάτωση. Κανείς μας δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί κάτι τέτοιο όταν υπογράψαμε τα συμβόλαιά μας για να εργαστούμε σε αυτή την εκπομπή», όπως προσθέτουν.

Στον διαγωνισμό μαγειρικής, υπό τον τίτλο: «Hungry For It», συμμετέχουν δέκα σεφ που ζουν όλοι μαζί σε ένα σπίτι και προσπαθούν περνώντας από διάφορες δοκιμασίες να κερδίσουν την εύνοια των κριτών και να περάσουν στο επόμενο στάδιο ώστε να βγουν νικητές.

Κλείσιμο
Η Στέισι Ντούλεϊ είναι η παρουσιάστρια της εκπομπής, ενώ ο σεφ και ράπερ Big Zuu και η σεφ Kayla Greer είναι στην κριτική επιτροπή.



Ειδήσεις σήμερα:

«Μπλόκο» των ΜΑΤ στους αγρότες με τα τρακτέρ στη Νίκαια της Λάρισας


Ο Σταθάκης διαχωρίζει τη θέση του από την Τασία Χριστοδουλοπούλου για τις κομματικές προσλήψεις


Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αποζημιώσεις από την Αττική Οδό - Η διαδικασία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης