Στα χέρια του Τζόνσον το πόρισμα της Σκότλαντ Γιαρντ για το «Partygate»
Ο Μπόρις Τζόνσον αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη μέχρι στιγμής απειλή στη διάρκεια της διακυβέρνησής του
Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον παρέλαβε την ενημέρωση για το πόρισμα της εσωτερικής έρευνας που πραγματοποίησε η δημόσια λειτουργός Σου Γκρέι για παραβιάσεις των μέτρων του lockdown με την οργάνωση σειράς πάρτι στην Ντάουνινγκ Στριτ, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Προεδρίας της Κυβερνήσεως.
«Είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε ότι η Σου Γκρέι απέστειλε στον πρωθυπουργό ενημέρωση σχετικά με τις έρευνές της», ανακοίνωσε εκπρόσωπος της προεδρίας της κυβερνήσεως.
Ο Μπόρις Τζόνσον, που αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη μέχρι στιγμής απειλή για την ηγεσία του, είχε αγνοήσει τις προτροπές βουλευτών των Τόρις να παραιτηθεί, ζητώντας τους να περιμένουν το πόρισμα της έρευνας για το «Partygate».
Παράλληλα, η Σκότλαντ Γιαρντ ανακοίνωσε την Παρασκευή την έναρξη έρευνας για ορισμένα από τα πάρτι για να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί αδικήματα και ζήτησε το πόρισμα της εσωτερικής έρευνας της Σου Γκρέι να μην αναφερθεί στα γεγονότα που ερευνώνται από την Μητροπολιτική Αστυνομία.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.