Ρωσία: Ασθενής μαχαίρωσε οδοντίατρο επειδή δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα
Κρίσιμη η κατάσταση του οδοντιάτρου που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο – Ο δράστης συνελήφθη
Ένας άνδρας ηλικίας 59 ετών μαχαίρωσε τον οδοντίατρο στον οποίο πήγαινε, σε οδοντιατρική κλινική σε συνοικία στο βόρειο τμήμα της Μόσχας, επειδή δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα της θεραπείας, μεταδίδει το πρακτορείο TASS επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.
«Ο άνδρας επιτέθηκε με μαχαίριστον γιατρό και τον τραυμάτισε. Το τραύμα είναι σοβαρό», δήλωσε πηγή της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι την αστυνομία κάλεσαν αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού.
Η κατάσταση του οδοντιάτρουείναι κρίσιμη καθώς το τραύμα που του προκλήθηκε είναι σοβαρό.
Οι λόγοι που ώθησαν τον δράστη στην πράξη αυτή διερευνώνται. «Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας δεν ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της θεραπείας και μαχαίρωσε τον οδοντίατρο» δήλωσε η πηγή. Ο δράστης, ηλικίας 59 ετών και κάτοικος της Μόσχας, συνελήφθη, ανακοίνωσε η αστυνομία. Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι τοπικές ανακριτικές αρχές.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.