Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν είπε στον Αμερικανό ομόλογό του Τζο Μπάιντεν, όταν μίλησαν μέσω βιντεοδιάσκεψης νωρίτερα αυτό το μήνα, πως «θα ήθελε πραγματικά» να τον συναντήσει από κοντά, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.
Ωστόσο ο Πούτιν δεν έχει ιδιαίτερους λόγους να είναι αισιόδοξος μετά τη συνομιλία του με τον Μπάιντεν, επειδή εξακολουθούν να υπάρχουν πολύ σοβαρές διαφορές αντίληψης ανάμεσα στη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, δήλωσε ο Πεσκόφ, σύμφωνα με το RIA. Οι δυο ηγέτες σύμφωνησαν, πάντως, να τα ξαναπούν μέσω βιντεοδιάσκεψης.
Θυμίζεται πως στις συνομιλίες, διάρκειας περίπου δύο ωρών, που είχαν μέσα στην εβδομάδα ο Μπάιντεν με τον Ρώσο πρόεδρο, ο πρώτος εξέφρασε τη βαθιά ανησυχία της Ουάσινγκτον και των Ευρωπαίων συμμάχων της για τη συγκέντρωση ρωσικών δυνάμεων κοντά στα ουκρανικά σύνορα. Έκανε σαφές επίσης ότι οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους θα απαντήσουν με οικονομικές κυρώσεις και άλλα μέτρα εάν υπάρξει στρατιωτική κλιμάκωση.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς