Αίσιο τέλος στο «θρίλερ» με την Σουάι Πενγκ, επικοινώνησε με τον Τόμας Μπαχ

Αίσιο τέλος στο «θρίλερ» με την Σουάι Πενγκ, επικοινώνησε με τον Τόμας Μπαχ

Ο πρόεδρος της ΔΟΕ μέσω βινετοκλήσης μίλησε με την Κινέζα τενίστρια που είχε εξαφανιστεί και κατάφερε να επιβεβαιώσει ότι είναι καλά στην υγεία της

kineza-tenistria
peng-scaled
Η Σουάι Πενγκ φαίνεται τελικά ότι είναι καλά στην υγεία της και επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, μέσω video κλήσης.

Η Κινέζα τενίστρια είχε εξαφανιστεί μετά τις αποκαλύψεις για σεξουαλική κακοποίηση από τον πρώην αντιπρόεδρο της κινεζικής κυβέρνησης Ζανγκ Γκαολί, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις σε ολόκληρο τον κόσμο.

Παρότι κυκλοφόρησαν όμως και φωτογραφίες και τα βίντεο της Πενγκ σε ένα τουρνουά στο Πεκίνο νωρίτερα μέσα στην ημέρα (21/11), υπήρχαν ακόμη αμφιβολίες για τη ζωή της.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, επικοινώνησε μέσω βινετοκλήσης μαζί της και κατάφερε να επιβεβαιώσει ότι είναι ζωντανή. Η Κινέζα τενίστρια τόνισε στη διάρκεια της συνομιλίας που είχαν ότι είναι ασφαλής και καλά στην υγεία της, ωστόσο, ζήτησε να σεβαστούν την προσωπική της ζωή, σύμφωνα με την ενημέρωση από τη ΔΟΕ.

Η ανησυχία για την Πενγκ προέκυψε με την εξαφάνισή της αμέσως μετά τις καταγγελίες της στις 2 Νοεμβρίου, σε κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ζανγκ Γκαολί, την είχε εξαναγκάσει να συνάψουν σεξουαλική σχέση.

Κλείσιμο
Η ανάρτηση της Πεγκ Σουάι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαγράφηκε γρήγορα και παγκόσμιοι φορείς του τένις έχουν εκφράσει ανησυχία τους, με την Ένωση Γυναικών Αντισφαίρισης (WTA) να απειλεί να αποσύρει τα τουρνουά από την Κίνα.


Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθησαν τρεις γυναίκες για διάρρηξη πέντε διαμερισμάτων στην Καλαμαριά

Απέσυρε το βιβλίο της από την κυκλοφορία η Αναλένα Μπέρμποκ μετά τις κατηγορίες περί λογοκλοπής

Νέα περιοριστικά μέτρα κατά της πανδημίας και... επεισόδια «αναστατώνουν» την Ευρώπη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης