Τραβά το σχοινί ο Τσελίκ, «ο Μητσοτάκης έχει πει επανειλημμένα αναληθή πράγματα για τους πρόσφυγες»

Τραβά το σχοινί ο Τσελίκ, «ο Μητσοτάκης έχει πει επανειλημμένα αναληθή πράγματα για τους πρόσφυγες»

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος AKP υποστήριξε ότι γίνεται δίωξη των προσφύγων από την ελληνική πλευρά και δεν δίαστασε να μιλήσει ακόμη και για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

omer_tselik
Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας και κατά του πρωθυπουργού επιδόθηκε ο Ομέρ Τσελίκ, σε μια περίοδο που η Τουρκία δέχεται αυστηρά μηνύματα από τη Δύση για συμμόρφωση με τους κανόνες διεθνούς δικαίου.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος AKP, κλιμακώνοντας τις προκλήσεις, ισχυρίστηκε ότι «ο Μητσοτάκης έχει πει επανειλημμένα αναληθή πράγματα για τους πρόσφυγες και έχει συκοφαντήσει επανειλημμένα την Τουρκία». 


Κλείσιμο
Υποστήριξε ότι γίνεται δίωξη των προσφύγων από την ελληνική πλευρά και δεν δίαστασε να μιλήσει ακόμη και για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Ο Τσελίκ υπερασπίστηκε δε, για άλλη μια φορά την Ολλανδή δημοσιογράφο για τη συνέντευξη Τύπου στο Μαξίμου και είπε ότι «δέχθηκε πολλές απειλές» στην Ελλάδα.  

«Όλα αυτά συνέβησαν σε μια χώρα της ΕΕ… Σιωπούν για τις διώξεις των προσφύγων και τις απειλές στους δημοσιογράφους στην Ελλάδα» ισχυρίστηκε, την ώρα που η Τουρκία αρνείται να συνεργαστεί με τις Βρυξέλλες για τη διαχείριση της μεταναστευτικής κρίσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκαν στο Μαυροβούνι τα συντρίμμια του μονοκινητήριου αεροπλάνου που αγνοούνταν από τη Δευτέρα

Αποφυλακίζεται μετά από έξι μήνες ο 48χρονος για την απόπειρα απαγωγής κοριτσιού στη Ραφήνα, επιβεβαιώθηκε το άλλοθί του

Αγνώριστη η γοητευτική Έλεν Μίρεν στο ρόλο της «Σιδηράς Κυρίας του Ισραήλ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης