Νέες φωτογραφίες από ιδιωτικές στιγμές «καίνε» τον Βούλγαρο πρώην πρωθυπουργό

Νέες φωτογραφίες από ιδιωτικές στιγμές «καίνε» τον Βούλγαρο πρώην πρωθυπουργό

Τον εμφανίζουν ξαπλωμένο στο κρεβάτι  με πιστόλι και… προφυλακτικό στο κομοδίνο και  δεσμίδες με χιλιάδες ευρώ μέσα στο συρτάρι - Ποιος κρύβεται από πίσω;

boiko_borisov_scandal_xr
Από τη μια η ήττα στις εθνικές εκλογές της Κυριακής στην Βουλγαρία και από την άλλη η δημοσιοποίηση νέων «πικάντικων» φωτογραφιών από προσωπικές στιγμές, που προκαλούν αίσθηση.

Ο Βούλγαρος πρώην πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ, το κόμμα του οποίου GERB «τερμάτισε» δεύτερο στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία, έρχεται και πάλι αντιμέτωπος με δημοσιοποίηση μιας νέας παρτίδας φωτογραφιών, σε βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης και  μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που τον εικονίζουν σε ιδιωτικές στιγμές στην κρεβατοκάμαρα της πρωθυπουργικής κατοικίας. Ανάλογες φωτογραφίες είχαν δημοσιοποιηθεί από ανώνυμο χρήστη στο διαδίκτυο, προκαλώντας πολιτική κρίση στη χώρα και έντονη διαμάχη ανάμεσα στον Μπορίσοφ και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  Ρούμεν Ράντεφ, σφοδρό πολιτικό του αντίπαλο.   

borisov_art
Bojko-Borisov-kondom
Bojko-Borisov-natkasna


Στις φωτογραφίες του 2020 ο  Μπορίσοφ  εικονιζόταν να κοιμάται στο κρεβάτι του, έχοντας πάνω στο κομοδίνο ένα περίστροφο καθώς και  δεσμίδες με χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ και ράβδους χρυσού μέσα στο ανοιχτό συρτάρι. Την ίδια εποχή είχε διαρρεύσει και βίντεο από λήψεις μέσα από την πρωθυπουργική κατοικία. Η μελέτη της σκιάς στις λήψεις έκανε τους ειδικούς να μιλούν για γυναίκα που τα βουλγαρικά ΜΜΕ χαρακτηρίζουν «Μάτα Χάρι».
Κλείσιμο


Στις νέες φωτογραφίες ο πρώην Βούλγαρος πρωθυπουργός  είναι πάλι ξαπλωμένος στο ίδιο κρεβάτι αλλά με διαφορετικά σκεπάσματα, γεγονός που μαρτυρεί πως οι συγκεκριμένες λήψεις έγιναν σε διαφορετική ημερομηνία. Στο κομοδίνο υπάρχει πάλι το πιστόλι, δίπλα σ’  ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό. Στο συρτάρι του κομοδίνου διακρίνονται πάλι δεσμίδες με χιλιάδες ευρώ, αλλά όχι ράβδοι χρυσού αυτή την φορά.

Ερωτηματικό παραμένει ποιοι κρύβονται πίσω από τις φωτογραφίες αυτές, που όπως αποδείχθηκε προκάλεσαν ανεπανόρθωτη ζημιά στην εικόνα του Μπορίσοφ που η πολυετής κυβερνητική του θητεία συνδυάστηκε με σκάνδαλα και καταγγελίες για διαφθορά. Οι νέες φωτογραφίες δημοσιοποιήθηκαν παραμονές των πρόσφατων εκλογών, κάνοντας επιπλέον πολιτική ζημιά στην εικόνα του GERB.

Το 2020 ο Μπορίσοφ είχε κατηγορήσει τον Ράντεφ πως τον κατασκόπευε με drone για να φωτογραφίσει ιδιωτικές στιγμές του, αμφισβητώντας την εγκυρότητα ορισμένων, αλλά όχι όλων, των φωτογραφιών.

Τον περασμένο Μάιο, ο Βούλγαρος επιχειρηματίας είχε ισχυριστεί πως η «Μάτα Χάρι» που κατάφερε και μπήκε στην πρωθυπουργική κατοικία και φωτογράφισε τις ιδιωτικές στιγμές του Μπορίσοφ, ήταν το μοντέλο Magdalena Tepavicharova, γνωστή και ως Maggie Bader, η οποία όμως αρνήθηκε κάθε εμπλοκή, λέγοντας πως δεν γνωρίζει ούτε είχε ποτέ σχέση με τον πρώην πρωθυπουργό της Βουλγαρίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Βασιλακόπουλος: Να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους άνω των 60 ετών

Τραγωδία στον ΗΣΑΠ με ένα νεκρό και δύο τραυματίες - Έσπασαν τα φρένα σε βαγόνι εργασιών

Ολοκληρώθηκε η ψηφιακή σύνοδος κορυφής των προέδρων Τζο Μπάιντεν και Σι Τζινπίνγκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης