Ακυρώθηκε η σημερινή δημόσια εμφάνιση της βασίλισας Ελισάβετ - Τι ανέφερε το Παλάτι

Ακυρώθηκε η σημερινή δημόσια εμφάνιση της βασίλισας Ελισάβετ - Τι ανέφερε το Παλάτι

Η Ελισάβετ επρόκειτο να παρακολουθήσει τη Λειτουργία της Ημέρας Μνήμης στο Κενοτάφιο του Λονδίνου - Αυτή θα ήταν η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή της από τότε που οι γιατροί της συνέστησαν να ξεκουραστεί

ελισαβετ
Η βασίλισσα Ελισάβετ  δεν θα παρευρεθεί τελικά στην κυριακάτικη Λειτουργία της Ημέρας Μνήμης στο Κενοτάφιο του Λονδίνου λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού στην πλάτη της, ανέφεραν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Η Αυτού Μεγαλειότητα είναι απογοητευμένη που θα χάσει τη λειτουργία», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το παλάτι.

Η παρουσία αυτή θα ήταν η πρώτη δημόσια της βασίλισσας από τότε που της συνέστησαν να ξεκουραστεί μετά από μια διανυκτέρευση στο νοσοκομείο τον περασμένο μήνα.

H συγκεκριμένη νοσηλεία της βασίλισσας και η ακύρωση πολλών προγραμματισμένων ταξιδιών της έχουν προκαλέσει ανησυχία στη Βρετανία, σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.

Η είδηση ότι η βασίλισσα δεν θα παρευρεθεί στην τελετή για την Ημέρα Μνήμης στο κεντρικό Λονδίνο, κάτι που η ίδια θεωρεί μια από τις σημαντικότερες υποχρεώσεις της χρονιάς, θα εντείνει τις ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας της.

Πηγή από το παλάτι είπε ότι το τράβηγμα που υπέστη η βασίλισσα στην πλάτη της δεν σχετίζεται με τα προβλήματα υγείας, τα οποία δεν έχουν διευκρινιστεί και εξαιτίας των οποίων νοσηλεύθηκε. Η πηγή δήλωσε ότι πρόκειται για μια απίστευτα ατυχή σύμπτωση. Πρόσθεσε ότι η βασίλισσα ελπίζει να συνεχίσει να εκτελέσει τα καθήκοντά της, όπως έχουν προγραμματιστεί, την επόμενη εβδομάδα.

Ειδήσεις σήμερα 

Λεπτή ισορροπία μέχρι τα Χριστούγεννα - Αγώνας για ανοιχτή οικονομία και εμβολιασμούς πριν τα νέα μέτρα


Με συννεφιά η επιστροφή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Προβάδισμα Λοβέρδου σε αυξημένη συμμετοχή και μειονέκτημα Γιώργου στο β’ γύρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης