Έστειλαν δεκάδες χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομίου προειδοποιώντας για επικείμενη κυβερνοεπίθεση
Χάκερ παρενέβησαν στο σύστημα εξωτερικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών (FBI), μετέδωσε το Bloomberg News.
Οι χάκερ έστειλαν δεκάδες χιλιάδες μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν λογαριασμό email του FBI προειδοποιώντας για μια πιθανή κυβερνοεπίθεση, σύμφωνα με το Bloomberg News, που επικαλείται τον οργανισμό εντοπισμού απειλών Spamhaus Project.
Το FBI είναι ενήμερο για τα ψευδή email που προέρχονται από λογαριασμό του FBI, ανέφερε η υπηρεσία σε μια δήλωση προς το Bloomberg News.
Χιλιάδες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών της Formula 1 το 2025 και τη θρυλική McLaren MP4/6 του Ayrton Senna να «βρυχώνται» σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα στο ΟΑΚΑ.