Υπόθεση Μαντλίν ΜακΚαν: Ήμουν κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε, παραδέχθηκε ο 44χρονος Γερμανός σε πρώην φίλη του

Υπόθεση Μαντλίν ΜακΚαν: Ήμουν κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε, παραδέχθηκε ο 44χρονος Γερμανός σε πρώην φίλη του

Συνέντευξη παραχώρησε η 25χρονη  πρώην σύντροφος του καταδικασμένου 44χρονού Γερμανού παιδόφιλου που θεωρείται βασικός ύποπτος στην εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚαν το 2007 - Η σύντροφος του ήταν μόλις 17 όταν γνωρίστηκαν

madlin_paider

Νέα στοιχεία που ενισχύουν την πεποίθηση των Γερμανών αρχών, ότι ο Christian Brueckner βρίσκεται πίσω από την εξαφάνιση της 4χρονής Μαντλίν ΜακΚάν, έρχονται στο φως. Πρώην σύντροφος του, η οποία ήταν μόλις 17 ετών όταν γνωρίστηκαν, αποκαλύπτει ότι ο ίδιος είχε παραδεχθεί ότι βρισκόταν κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε και αγνοείται από το 2007 η 4χρονή Μαντλίν.

Όπως είπε η Nakscije Miftari, όταν ήταν σε ένα πάρτι φίλων το 2014 ο ίδιος κρατούσε χαμηλούς τόνους όταν όλοι σοκαρισμένοι συζητούσαν για την υπόθεση που – χρόνια τώρα- απασχολεί τις παγκόσμιες αρχές,. Ο ίδιος ήταν σιωπηλός και αργότερα όταν η φίλη του τον ρώτησε αν γνωρίζει την υπόθεση είπε: «Ξέρω για τη Μάντι, ήμουν κοντά στο ξενοδοχείο εκείνη την περίοδο. Ζούσα στην περιοχή τότε. Δεν πρόκειται να πω κάτι περισσότερο. Δεν είμαι ηλίθιος, είμαι επιχειρηματίας».

Η μαρτυρία αυτή, ενισχύει το κατηγορητήριο εις βάρος του καταδικασμένου παιδόφιλου. Ήδη, οι αρμόδιες Γερμανικές αρχές πήραν την κατάθεση της. Είναι η πρώτη φορά, όπως επισημαίνουν τα ξένα δίκτυα, που ο 44χρονός παραδέχεται ότι ήταν στο σημείο που εξαφανίστηκε η 4χρονή.


Οι Γερμανοί εισαγγελείς στρέφουν εκ νέου την προσοχή τους στον 44χρονο Μπρικνέρ. Είναι πεπεισμένοι ότι εκείνος απήγαγε την Μαντλίν από το θέρετρο Ocean Club στην Praia da Luz στις 3 Μαΐου 2007, αλλά αγωνίζονται να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχεία για να του απαγγείλουν κατηγορίες.

Σημειώνεται, ότι η 25 χρονή σήμερα Miftari, είχε χωρίσει με τον 44χρονο, διότι βρήκε υλικό παιδικής πορνογραφίας στην κατοχή του. Μάλιστα, όταν ζήτησε εξηγήσεις εκείνος της επιτέθηκε βίαια. Όπως υποστήριξε, ο 44χρονός σε κάποια βίντεο συμμετείχε στην σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάνω από 90.000 οι έλεγχοι για την τήρηση των νέων μέτρων χθες, με 11 συλλήψεις και 23 «λουκέτα»


Το τουρκικό ΥΠΕΞ έπαυσε εννέα επίτιμους προξένους γιατί άσκησαν κριτική στην κυβέρνηση Ερντογάν


Εφιαλτική εφημερία στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», επτά διασωληνωμένοι με κορωνοϊό εκτός ΜΕΘ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης