Συνελήφθη ύποπτος για το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Manchester Arena

Συνελήφθη ύποπτος για το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Manchester Arena

Ο ύποπτος συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ -  22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια τρομοκρατικής επίθεσης στο Manchester Arena το 2017

075_nicholson-policeco170602_npZ7x
Στα χέρια της βρετανικής αστυνομίας βρίσκεται ένας άνδρας ο οποίος θεωρείται ότι συνδέεται  με το τρομοκρατικό χτύπημα στο Manchester Arena που είχε σημειωθεί τον Μάιο 2017. Πρόκειται για έναν 24χρονο ο οποίος συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, σύμφωνα με το πέμπτο κεφάλαιο του νόμου περί τρομοκρατίας. Όπως μεταδίδει το SkyNews ο άνδρας κατάγεται από το Fallowfield και συνελήφθη κατά την άφιξή του στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία της ανάκρισής του.

Ένας εκ των ανακριτών της υπόθεσης δήλωσε πως «η Αστυνομία του Μάντσεστερ παραμένει σταθερά προσηλωμένη στην αποκάλυψη της αλήθειας σχετικά με τις συνθήκες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Manchester Arena - είτε υποστηρίζοντας τη συνεχιζόμενη δημόσια έρευνα είτε συνεχίζοντας να βρει και άλλα στοιχεία όσον αφορά την ποινική έρευνα».

«Πέρασαν πάνω από τέσσερα χρόνια από τότε που έγινε η θηριωδία, αλλά παραμένουμε ακλόνητα αφοσιωμένοι ακολουθώντας κάθε γραμμή των ερευνών με σκοπό να παρέχουμε τις απαντήσεις σε όσους επηρεάστηκαν και δικαιωματικά δικαιούνται».

Προς το παρόν θεωρείται απίθανο ο συλληφθείς να είναι ο Ισμαήλ Αμπέντι, αδερφός του Σαλμαν Αμπέντι ο οποίος έφυγε από τη χώρα πριν από μια προγραμματισμένη κατάθεση στην έρευνα σχετικά βομβιστική επίθεση στην αρένα του Μάντσεστερ. Υπενθυμίζεται πως 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια τρομοκρατικής επίθεσης στο Manchester Arena μετά το τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε.


Ειδήσεις σήμερα:


Μητσοτάκης: Ενώπιον της ΕΕ η Τουρκία για το μεταναστευτικό μετά τις ευθείες απειλές της Άγκυρας

Κίνημα Αλλαγής: Η μάχη των «6», το γόητρο με τις υπογραφές, τα σενάρια για αποχωρήσεις και η «προοδευτική διακυβέρνηση»

Επίθεση με βιτριόλι: Πλησιάζει η ώρα των ενόρκων για την Έφη Κακαράντζουλα μετά την αγόρευση «καταπέλτη» του εισαγγελέα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης