Άλεκ Μπάλντουιν - Rust: Το tweet από το 2017 που φέρνει ανατριχίλα - «Πώς μπορεί να νιώθει κανείς σκοτώνοντας κάποιον άδικα;»

Άλεκ Μπάλντουιν - Rust: Το tweet από το 2017 που φέρνει ανατριχίλα - «Πώς μπορεί να νιώθει κανείς σκοτώνοντας κάποιον άδικα;»

Η ανάρτηση του σταρ αναφερόταν σε ένα περιστατικό στην Καλιφόρνια, όπου ένας αστυνομικός είχε πυροβολήσει θανάσιμα έναν ύποπτο

alec
Μια ανάρτηση που έκανε στο Twitter ο Άλεκ Μπάλντουιν το 2017 κάνει ξανά τον γύρο του διαδικτύου, μετά την τραγωδία που σημειώθηκε πριν από μερικές ώρες, όταν όπλο που κρατούσε ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust εκπυρσοκρότησε υπό άγνωστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μια γυναίκα.

«Αναρωτιέμαι πώς μπορεί να νιώθει κανείς σκοτώνοντας κάποιον άδικα» έγραφε πριν από 4 χρόνια ο 63χρονος ηθοποιός, σχολιάζοντας ένα περιστατικό όπου ένας αστυνομικός πυροβόλησε έναν ύποπτο στην Καλιφόρνια.



Υπενθυμίζεται ότι γύρω στις 13.50 την Πέμπτη (τοπική ώρα) κοντά στη Σάντα Φε του Νέου Μεξικό, και πιο συγκεκριμένα στο Ράντσο Μπονάνζα Κρικ, ο 63χρονος ηθοποιός πυροβόλησε εν μέσω του γυρίσματος ή της πρόβας μιας σκηνής του γουέστερν Rust με ένα όπλο που αποτελούσε «σκηνικό αντικείμενο». Η διευθύντρια φωτογραφίας του φιλμ Χαλίνα Χάτσινς έπεσε νεκρή ενώ τραύματα υπέστη και ο 48χρονος σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα, σκηνοθέτης του γουέστερν, xωρίς να έχει ξεκαθαριστεί ακόμα πώς συνέβη αυτό με ένα όπλο που θεωρητικά ήταν γεμάτο με άσφαιρα! 

Η Χάτσινς μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Σάντα Φε όπου αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ ο Σόουζα νοσηλεύεται στο Ιατρικό Κέντρο Christus St. Vincent, με κάποια ΜΜΕ να μεταδίδουν ότι μπορεί να έχει πάρει ήδη εξιτήριο.



Ειδήσεις σήμερα:

Με μάσκες και αυστηρή διάρκεια μίας ώρας οι φετινές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου

Επιστρέφει τη Δευτέρα ο Δακτύλιος, δείτε χάρτη - Τσουχτερό το πρόστιμο για τους παραβάτες

Λοβέρδος: Στο ίδιο σχήμα με Σπίρτζη, Ραγκούση, Ξενογιαννακοπούλου και Κουρουμπλή δεν πρόκειται να βρεθούμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης