Βρετανία: Η βασίλισσα Ελισάβετ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο παλάτι

Βρετανία: Η βασίλισσα Ελισάβετ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο παλάτι

Η 95χρονη μονάρχης εισήχθη στο νοσοκομείο για ιατρικό έλεγχο και διανυκτέρευσε την Τετάρτη για να επιστρέψει στο Γουίνδσορ το μεσημέρι της Πέμπτης «με καλή διάθεση»

Queen
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε η βασίλισσα Ελισάβετ και πλέον βρίσκεται στο κάστρο του Γουίνδσορ «με καλή διάθεση», ανέφεραν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Η 95χρονη μονάρχης εισήχθη στο νοσοκομείο για ιατρικό έλεγχο και διανυκτέρευσε την Τετάρτη για να επιστρέψει στο Γουίνδσορ το μεσημέρι της Πέμπτης, ανέφερε το παλάτι. Της δόθηκαν ιατρικές συμβουλές να ξεκουραστεί για λίγες μέρες, μετά από ένα φορτωμένο πρόγραμμα δημοσίων υποχρεώσεων, ενώ φέρεται να ήταν «απογοητευμένη» αφού ακύρωσε την Τετάρτη μια επίσκεψη στη Βόρεια Ιρλανδία.

Η Ελισάβετ εισήχθη στο ιδιωτικό Νοσοκομείο «King Edward VII» στο κεντρικό Λονδίνο, περίπου 32 χιλιόμετρα από το Γουίνδσορ.

Η διανυκτέρευση, σύμφωνα με το παλάτι, έγινε για πρακτικούς λόγους και δεν σχετίζεται με τον κορωνοϊό και η βασίλισσα επέστρεψε στο γραφείο της αναλαμβάνοντας ελαφριές υποχρεώσεις το απόγευμα της Πέμπτης.

Το King Edward VII's είναι ένα ιδιωτικό νοσοκομείο στο Marylebone του Λονδίνου που χρησιμοποιείται από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της βασίλισσας, του αείμνηστου Δούκα του Εδιμβούργου.


Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Ενοχή για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρότεινε ο εισαγγελέας για την Κακαράντζουλα

Αξιολόγηση: «Σκονάκι» στους δασκάλους από τη ΔΟΕ - Πώς επιχειρείται σαμποτάζ στη διαδικασία

Με νέα ροζ βίντεο απειλεί ο Τούρκος αρχιμαφιόζος Πέκερ τους πολιτικούς στα κατεχόμενα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης