ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ο... άλλος Μπολσονάρου: «Κλαίω μόνος στην τουαλέτα όταν λαμβάνω δύσκολες αποφάσεις»

Ο... άλλος Μπολσονάρου: «Κλαίω μόνος στην τουαλέτα όταν λαμβάνω δύσκολες αποφάσεις»

«Η σύζυγός μου δεν το έχει δει ποτέ αυτό, πιστεύει ότι είμαι ένας σκληρός. Δεν έχει και τελείως άδικο», δήλωσε ο πρόεδρος της Βραζιλίας, η δημοτικότητα του οποίου βρίσκεται στο ναδίρ εξαιτίας των αστοχιών στη διαχείριση των κρίσεων - Στο 22% το ποσοστό αποδοχής του

bolsonaro34
Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρου, η δημοτικότητα του οποίου βρίσκεται στο ναδίρ, αποκάλυψε ότι κλαίει συχνά «μόνος στις τουαλέτες», τη στιγμή που λαμβάνει δύσκολες αποφάσεις.

«Πόσες φορές δεν έκλαψα μονάχος στην τουαλέτα, στο σπίτι μου;», εκμυστηρεύτηκε ο ακροδεξιός πρόεδρος χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου με ακροατήριο ευαγγελικών πιστών.

«Η σύζυγός μου δεν το έχει δει ποτέ αυτό, πιστεύει ότι είμαι ένας σκληρός. Δεν έχει και τελείως άδικο», συμπλήρωσε, προκαλώντας το γέλιο των ακροατών.

bolso1


Ωστόσο, σε σοβαρότερο ύφος, συνέχισε: «Δεν είναι σαν την εποχή που ήμουν βουλευτής, (…) εάν πάρω μια κακή απόφαση, αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να υποφέρουν πολλοί άνθρωποι».

Ο πρόεδρος Μπολσονάρου βιώνει μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της θητείας του, που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2019.

Κλείσιμο
bolso


Το ποσοστό αποδοχής στο πρόσωπό του κατακρημνίστηκε στο 22%, το χαμηλότερο επίπεδο από την άφιξή του στην εξουσία, με μια πανδημία covid που έχει στοιχίσει τη ζωή σε περισσότερους 600.000 ανθρώπους, έναν καλπάζοντα πληθωρισμό και ένα υψηλό ποσοστό ανεργίας.

Οι δημοσκοπήσεις τον εμφανίζουν να χάνει με μεγάλη διαφορά από «μαύρο πρόβατό» του, τον αριστερό πρώην πρόεδρο Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, στις προεδρικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2022.

Ειδήσεις σήμερα:

Evergrande: Αδυνατεί να πουλήσει περιουσιακά στοιχεία για να μειώσει το χρέος – «Μεμονωμένη περίπτωση» λέει το Πεκίνο

Μπλίνκεν σε Μητσοτάκη: Οι ΗΠΑ χαιρετίζουν τον ρόλο της Ελλάδας ως περιφερειακού ηγέτη

Αντιεξουσιαστές έχτισαν αυθαίρετο μέσα στο Πολυτεχνείο! – Το ξήλωσε η Αστυνομία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης