Ο Ευρωπαίος επίτροπος Βιομηχανίας Τιερί Μπρετόν δήλωσε σήμερα πως δεν πιστεύει ούτε «για ένα δευτερόλεπτο» ότι θα υπάρξει ένα λεγόμενο «Polexit» ύστερα από την απόφαση την περασμένη εβδομάδα του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Πολωνίας που έκρινε ότι ορισμένα άρθρα των ευρωπαϊκών συνθηκών είναι ασύμβαταμε το σύνταγμα της χώρας.
«Αναμένουμε μια γραπτή απόφαση…και τότε θα την αναλύσουμε…δεν πιστεύω ούτε για ένα δευτερόλεπτο ότι θα υπάρξει ‘Polexit’», δήλωσε ο Μπρετόν στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό France Inter.
Πάνω από 100.000 Πολωνοί διαδήλωσαν χθες, Κυριακή, υπέρ της παραμονής της χώρας τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη