«Squid Game»: Έδειξαν πραγματικό αριθμό τηλεφώνου στη σειρά - Μπαράζ κλήσεων δέχεται η κάτοχος

«Squid Game»: Έδειξαν πραγματικό αριθμό τηλεφώνου στη σειρά - Μπαράζ κλήσεων δέχεται η κάτοχος

Φαν της σειράς ζητούν να λάβουν μέρος στο παιχνίδι – Δεν είναι διαχειρίσιμη η κατάσταση, λέει η Νοτιοκορεάτισσα στην οποία ανήκει ο αριθμός

s23
Χιλιάδες κλήσεις λαμβάνει καθημερινά μια γυναίκα από τη Νότια Κορέα αφού ο αριθμός του τηλεφώνου της εμφανίστηκε σε επεισόδιο του Squid Game.

Πρόκειται για τον αριθμό στον οποίο καλούν οι παίχτες για να λάβουν μέρος στο «Παιχνίδι του Καλαμαριού» το οποίο είναι μία διεστραμμένη παραλλαγή παιδικών παιχνιδιών με τους παίχτες που χάνουν να δολοφονούνται. Πρόκειται για ανθρώπους ευάλωτους που χρειάζονται απεγνωσμένα χρήματα. 456 συμμετέχοντες ετερόκλητης προέλευσης βρίσκονται κλειδωμένοι σε μια μυστική τοποθεσία και παίζουν παιχνίδια για να κερδίσουν 45,6 δισεκατομμύρια γουόν.

Squid Game | Official Trailer | Netflix


Στον επίμαχο αριθμό καθημερινά τηλεφωνούν χιλιάδες άνθρωποι που παρακολούθησαν την σειρά και ζητούν να λάβουν μέρος στο  παιχνίδι. «Έχω μείνει έκπληκτη. Αυτόν τον αριθμό τον χρησιμοποιώ τα τελευταία δέκα χρόνια», λέει η γυναίκα που δέχεται μπαράζ τηλεφωνημάτων.

«Υπάρχουν πάνω από 4.000 αριθμοί που πρέπει να σβήσω από το κινητό μου», λεει και προσθέτει: «Στην αρχή δεν ήξερα γιατί ο φίλος μου, μου είπε ότι ο αριθμός μου εμφανίστηκε στο «Squid Game» και έπειτα κατάλαβα.

Η γυναίκα, επιχειρηματίας από τη Seongju σε τοπικά Μέσα δήλωσε πως η κατάσταση δεν είναι πλέον διαχειρίσιμη.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα απέρριψε μία προσφορά αποζημίωσης 5 εκατ. γουόν δηλαδή σχεδόν 4.200 δολ. Το Netflix πρόκειται τώρα να επεξεργαστεί κάποιες σκηνές από το επεισόδια που έχουν ήδη προβληθεί προκειμένου να διορθώσει το πρόβλημα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ελευθέρας παντού: Τι αλλάζει στη ζωή όσων έχουν εμβολιαστεί από το Σάββατο

Κακοκαιρία «Αθηνά»: Καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις άνεμοι - Δείτε πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα

Φυσικό αέριο: H ενεργειακή κρίση «δονεί» την Ευρώπη - «Μνήμες Ουκρανίας» από το ξέφρενο ράλι τιμών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης