Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Η αστυνομία κλήθηκε δύο φορές στο σπίτι του Λόντρι την ημέρα που εξαφανίστηκε η 22χρονη

Υπόθεση Γκάμπι Πετίτο: Η αστυνομία κλήθηκε δύο φορές στο σπίτι του Λόντρι την ημέρα που εξαφανίστηκε η 22χρονη

Πέντε κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 10 Σεπτεμβρίου και στις 11 Σεπτεμβρίου υποδηλώνουν πως υπήρξαν προβλήματα στο σπίτι, πριν ακόμη η εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας γίνει πρωτοσέλιδο

πετιτο
Οι αστυνομικοί της Φλόριντα έχουν κληθεί στο σπίτι των γονέων του Μπράιαν Λόντρι, δεκάδες φορές τις τελευταίες εβδομάδες - ωστόσο δύο από τις κλήσεις έγιναν την ημέρα πριν από την εξαφάνιση της δολοφονημένης αρραβωνιαστικιάς του, Γκάμπι Πετίτο.

Συνολικά η αστυνομία του North Port έχει ανταποκριθεί σε κλήσεις από το σπίτι του Λόντρι 46 φορές από τις 10 Σεπτεμβρίου - μια ημέρα πριν η Πετίτο αναφερθεί ως αγνοούμενη από τη μητέρα της, Νικόλ Σμιντ.

Πέντε κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν στις 10 Σεπτεμβρίου και στις 11 Σεπτεμβρίου υποδηλώνουν πως υπήρξαν προβλήματα στο σπίτι, πριν ακόμη η εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας γίνει πρωτοσέλιδο.

Σύμφωνα με τα αρχεία, οι αρχές απάντησαν για πρώτη φορά λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στις 10 Σεπτεμβρίου σε μια κλήση «δημόσιας υπηρεσίας», ενώ ακολούθησαν στις 6:30 το απόγευμα, ακόμα δύο κλήσεις οπού έγινε γνωστό πως «το πρόβλημα επιλύθηκε».

σπιτι_λονρι


Κλείσιμο
Σύμφωνα με το Fox News, η δεύτερη κλήση στις 10 Σεπτεμβρίου αφορούσε τον πατέρα της Πετίτο, Τζο, ο οποίος δεν πήγε στο σπίτι του Λόντρι, αλλά "εξέφρασε την ανησυχία" για την κόρη του.

Οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο σπίτι λίγο μετά τη 1 μ.μ. και 4:30 μ.μ. 11 Σεπτεμβρίου για κλήσεις παρακολούθησης και μια κλήση "βοήθειας" λίγο πριν τις 8:30 μ.μ., με μια έκθεση που υποβλήθηκε μετά την τρίτη επίσκεψη τους την ίδια ημέρα. Οι περισσότερες από τις κλήσεις έγιναν μετά τις 12 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνουν συνηθισμένους ελέγχους στο σπίτι, με τις περισσότερες από τις αναθεωρημένες αναφορές να σημειώνονται ως «το πρόβλημα επιλύθηκε».

Η επόμενη κλήση στην αστυνομία έχει καταγραφεί στις 18:47 το απόγευμα στις 17 Σεπτεμβρίουαπο τους γονείς του Λόντρι.

κρις_και_ρομπερτα


Οι Κρις και Ρομπέρτα Λόντρι, κάλεσαν εκείνη την ημέρα για να  αναφέρουν πως ο 23χρονος γιός τους πήγε για πεζοπορία και έκτοτε αγνοείται. Το FBI εισέβαλε στο σπίτι του Λόντρι με ένταλμά στις 20 Σεπτεμβρίου, αναζητώντας στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στο να εντοπίσουν τον βασικό ύποπτο για τη δολοφονία της Πετίτο.


Ειδήσεις σήμερα

Αστυνομικοί στην Κοζάνη πήγαν για έλεγχο και ο εστιάτορας απαίτησε να δει το... πιστοποιητικό εμβολιασμού

Netflix: 15 σειρές που θα δούμε τον Οκτώβριο

Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Απομακρύνεται ο πατέρας της από τη διαχείριση της περιουσίας της μετά από δικαστική απόφαση - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης