Η κόρη του Τζορτζ Μπους, Μπάρμπαρα, έγινε για πρώτη φορά μητέρα - Δείτε φωτογραφίες

Η κόρη του Τζορτζ Μπους, Μπάρμπαρα, έγινε για πρώτη φορά μητέρα - Δείτε φωτογραφίες

«Η Μπάρμπαρα γέννησε την Κόρα - Τζόρτζια στο Μέιν. Το μωράκι είναι υγιές και αξιολάτρευτο. Εγώ και η Λόρα είμαστε υπερήφανοι και ευγνώμονες», τόνισε σε ανακοίνωσή του ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

bush34
Ένα υγιέστατο κοριτσάκι έφερε στον κόσμο τη Δευτέρα η Μπάρμπαρα Μπους κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους. Η Μπάρμπαρα και ο σύζυγός της Κρεγκ Κόιν έδωσαν στο κοριτσάκι το όνομα Κόρα - Τζόρτζια. «Εγώ και η Λόρα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τον ερχομό στον κόσμο της νέας μας εγγονής», δήλωσε ο Τζορτζ Μπους.

«Η Μπάρμπαρα γέννησε την Κόρα - Τζόρτζια στο Μέιν. Το μωράκι είναι υγιές και αξιολάτρευτο. Εγώ και η Λόρα είμαστε υπερήφανοι και ευγνώμονες», επεσήμανε ακόμη ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.

Η είδηση της γέννησης του νέου μέλους της οικογένειας Μπους αποτέλεσε έκπληξη καθώς κανείς δεν γνώριζε ότι η 39χρονη Μπάρμπαρα ήταν έγκυος. Η δίδυμη αδερφή της Μπάρμπαρα, Τζένα μοιράστηκε το γεγονός μέσω των social media. 

«Αγαπημένη μου Κόρα - Τζόρτζια σήμερα είναι η μέρα που γνώρισα την πιο όμορφη και πολύτιμη ανιψιά μου (λίγο νωρίτερα από ότι περιμέναμε. Είδα έκπληκτη ότι η αγαπημένη μου Μπάρμπαρα έγινε μαμά. Σήμερα είναι η μέρα που ερωτεύτηκα. Τα ξαδέρφια σου περιμένουν με αγωνία να παίξουν μαζί σου», έγραψε στο Instagram.

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Στα 2.187 τα νέα κρούσματα - 323 οι διασωληνωμένοι, 44 θάνατοι

Νάρκωνε τη γυναίκα του, την εξέδιδε και βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς της στη Γαλλία

Εισήγηση ειδικών να μπει στο «κόκκινο» (όχι σε lockdown) η Θεσσαλονίκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης