Ανήσυχη για την ένταση στο βόρειο Κόσοβο η Φον Ντερ Λάιεν
Έκκληση σε Αλβανούς και Σέρβους να ξεκινήσουν διάλογο για να εκτονωθεί η κρίση
Την ανησυχία της για την συνεχιζόμενη ένταση στο βόρειο Κόσσοβο εξέφρασε σήμερα από τα Τίρανα, πρώτο σταθμό της περιοδείας της στα Δυτικά Βαλκάνια, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάϊεν.
Κάλεσε δε, τις δυο πλευρές, Σέρβους και Αλβανούς σε διάλογο ώστε να εκτονωθεί η κρίση. Σε δηλώσεις της στα Τίρανα, όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Εντι Ράμα και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Ιλιρ Μέτα, επανέλαβε ότι το μέλλον της Αλβανίας είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση τονίζοντας πως η χώρα αυτή έχει σημειώσει πρόοδο στην πορεία της προς έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων.
Εξέφρασε δε την βεβαιότητα ότι η πρώτη διακυβερνητική σύνοδος της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Αλβανία και την Βόρεια Μακεδονία για την επισημοποίηση της ημερομηνίας έναρξης των διαπραγματεύσεων αυτών θα πραγματοποιηθεί πριν από το τέλος του προσεχούς έτους. Το βράδυ η πρόεδρος της Κομισιον αναχώρησε για τα Σκόπια.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.