Μπόρις Τζόνσον για καύσιμα: «Θα λάβουμε επιπλέον μέτρα, αν κριθεί απαραίτητο»
Σε ετοιμότητα η κυβέρνηση για τον εφοδιασμό των πρατηρίων
Η Βρετανία είναι έτοιμη να εισαγάγει περαιτέρω μέτρα για να βοηθήσει να διανεμηθούν καύσιμα στα πρατήρια βενζίνης μετά τα προβλήματα τις εφοδιαστικές αλυσίδες λόγω της έλλειψης οδηγών φορτηγών, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος του πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον.
Η έλλειψη οδηγών φορτηγών στη Βρετανία έχει οδηγήσει τους καταναλωτές στο να σπεύσουν πανικόβλητοι να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους σε ορισμένες αγγλικές πόλεις, σχηματίζοντας μεγάλες ουρές στα πρατήρια, αρκετά από τα οποία έχουν ‘στεγνώσει’ ή απλά κλείσει.
«Αυτό που κάνουμε ως υπεύθυνη κυβέρνηση (είναι) να προχωρήσουμε στα απαραίτητα προκαταρκτικά βήματα, εάν χρειαστούν περαιτέρω μέτρα», δήλωσε ο εκπρόσωπος.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας