Γερμανία: Όταν παπαγάλος δάγκωσε τη Μέρκελ που θέλησε να τον ταΐσει - Δείτε φωτό και βίντεο

Γερμανία: Όταν παπαγάλος δάγκωσε τη Μέρκελ που θέλησε να τον ταΐσει - Δείτε φωτό και βίντεο

Ένα απρόοπτο συμβάν έτυχε στην Γερμανίδα καγκελάριο στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία της - Αν και θέλησε να δείξει τα φιλοζωικά της αισθήματα σε παπαγάλους, ένας εξ αυτών την τσίμπησε, με αποτέλεσμα να πονέσει παρουσία καμερών

merkel_parrot_bite_xr
Τα φιλοζωικά της αισθήματα επιχείρησε να δείξει η Άνγκελα Μέρκελ, λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στη Γερμανία για την εκλογή του αντικαταστάτη της, βάζοντας τέλος σε μία θητεία 14 ετών.

Η καγκελάριος λοιπόν, που πραγματοποιεί την αποχαιρετιστήρια περιοδεία της στην εκλογική της περιφέρεια, το Μεκλεμβούργο-Πομερανία, στηρίζοντας τον υποψήφιο διάδοχό της για την έδρα, τον Γκέοργκ Γκούντερ, βρέθηκε σε πάρκο πτηνών, χθες Πέμπτη.

Ενώπιον καμερών, άρχισε να ταΐζει με χαρά ένα σμήνος παπαγάλων Lori με εκλεκτή τροφή, ήτοι μίγμα από αποξηραμένη γύρη, φρουκτόζη, σιτάρι και νερό. Η προσφορά ήταν μάλλον ακαταμάχητη για τα πουλιά, με τουλάχιστον 10 εξ αυτών να την περικυκλώνουν και να «φωλιάζουν» πάνω της. Μόνο που ένα εξ αυτών, αντί για το «νέκταρ» που τους προσέφερε η καγκελάριος, προτίμησε την ίδια, με αποτέλεσμα να τη δαγκώσει.

Η σκηνή ήταν μάλλον άβολη. Η Μέρκελ, που δύσκολα φεύγει από τον ρόλο της σιδηράς καγκελαρίου, πόνεσε εμφανώς από το δάγκωμα του «θαυμαστή» παπαγάλου, αφήνοντας το «προφίλ» της στην άκρη. Οι κάμερες μάλιστα την συνέλαβαν να έχει μία ασυνήθιστη έκφραση πόνου.

BUNDESTAGSWAHL 2021: Kurios! So haben Sie Kanzlerin Angela Merkel noch nie gesehen



Γρήγορα ωστόσο ανέκτησε τόσο την αυτοκυριαρχία της όσο και το χαμόγελό της, συνεχίζοντας την επίσκεψη και στα άλλα χαριτωμένα ζώα του πάρκου. Όμως αυτή τη φορά πήρε τα μέτρα της: όταν της πρότειναν να ταΐσει μια ευρωπαϊκή κουκουβάγια ύψους 60 εκατ., αρνήθηκε ευγενικά, λέγοντας με ελαφρά δόση αυτοσαρκασμού: «Όχι, όχι, τα πήγα καλά με τα παπαγαλάκια…».

Κλείσιμο
merkel_parrots




Ειδήσεις σήμερα:

Έκλεισε τρίτο σχολικό τμήμα λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού

Κύπρος: Ιατροδικαστής «ίνδαλμα» των αντιεμβολιαστών έγινε στόχος τους όταν αποφάσισε να εμβολιαστεί

Covid: Σε τρεις ζώνες χωρίζεται το Βέλγιο από 1ης Οκτωβρίου για τον έλεγχο της πανδημίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης