Στη Βενετία ο Μπεν Άφλεκ με την αγαπημένη του Τζένιφερ Λόπεζ για το φεστιβάλ

Στη Βενετία ο Μπεν Άφλεκ με την αγαπημένη του Τζένιφερ Λόπεζ για το φεστιβάλ

Ο Άφλεκ βρίσκεται στη Βενετία για την πρεμιέρα της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ, ''The Last Duel'', στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Ματ Ντέιμον

arthrou-affleck-lopez
Ακτινοβολούν από έρωτα η τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ και ο ηθοποιός Μπεν Άφλεκ, που μαγνήτισαν τα φλας της δημοσιότητας όταν περπατούσαν χέρι-χέρι, την Πέμπτη, για το φεστιβάλ Βενετίας.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, από τα πιο δημοφιλή του Χόλιγουντ, που επανασυνδέθηκε έπειτα από 17 χρόνια, εθεάθη να καταφθάνει στη Βενετία για το Φεστιβάλ, σε θαλάσσιο ταξί.

Ο Άφλεκ βρίσκεται στη Βενετία για την πρεμιέρα της ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ, ''The Last Duel'', στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Ματ Ντέιμον.

affleck-lopez2__2_
affleck-lopez2__1_


Κλείσιμο
Οι στιγμές ερωτισμού του διάσημου ζευγαριού του Χόλιγουντ έγιναν φανερές και στο θαλάσσιο ταξί όταν ο Άφλεκ αγκάλιασε την αγαπημένη του.

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli», αρραβωνιάστηκαν τον Νοέμβριο του 2002, ωστόσο λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Οι δυο τους αποτέλεσαν ένα από τα πιο «hot» ζευγάρια του Χόλιγουντ. Από το 2002 μέχρι το 2004 οι παπαράτσι και τα media έτρεχαν πίσω τους, παρακολουθούσαν την κάθε τους κίνηση και το κάθε τους βήμα. Είχαν συμπρωταγωνιστήσει και σε 2 ταινίες, το «Gigli» και το «Jersey Girl» ενώ ο Μπεν είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα super hits της Τζένιφερ, το «Jenny from the Block».

Ειδήσεις σήμερα:

Πέτρος Φιλιππίδης: Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισής του

Μίκης Θεοδωράκης: Στη γη της Κρήτης το «Παλικάρι»

Πάτρα: Εργαζόμενος στο Νοσοκομείο του Ρίου ο 50χρονος που μήνυσε γιατρούς γιατί τον διασωλήνωσαν!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης