ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Μπάκιγχαμ - Πρίγκιπας Χάρι: Παγιδευμένος στη βασιλική οικογένεια ο Ουίλιαμ, αλλά δεν το ξέρει

Μπάκιγχαμ - Πρίγκιπας Χάρι: Παγιδευμένος στη βασιλική οικογένεια ο Ουίλιαμ, αλλά δεν το ξέρει

Όσα αποκαλύπτονται για τον ανταγωνισμό ανάμεσα στα δύο αδέρφια και την αρχή της ρήξης ανάμεσα στις σχέσεις των δύο

harry-william-0
«Είναι παγιδευμένος και δεν το ξέρει». Με αυτά τα λόγια περιγράφει ο αποστάτης του Μπάκιγχαμ, πρίγκιπας Χάρι, τη ζωή του αδερφού του, Ουίλιαμ, στο παλάτι.

Σύμφωνα με τον γνώστη και σχολιαστή επί των βασιλικών θεμάτων, τον Βρετανό Ρίτσαρντ Φιτσουίλιαμς, ο 36χρονος δούκας του Σάσεξ, Χάρι, μεγάλωσε χωρίς συγκεκριμένο ρόλο, γεγονός που συνέβαλε στο να μην τον παίρνουν πολύ σοβαρά υπόψη τους στο παλάτι, παρά τη στρατιωτική και φιλανθρωπική του δραστηριότητα.

Όπως προσθέτει ο Φιτσουίλιαμς, ο Χάρι άλλαξε εμφανώς μετά τον γάμο του με την Μέγκαν Μαρκλ, ωστόσο ο ανταγωνισμός με τον αδερφό του συντηρείται εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Χάρι, που πλέον ζει σε έπαυλη 14 εκατ. δολαρίων στο Μοντεσίτο της Σάντα Μπάρμπαρα μαζί με τη σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά, πρόσφατα ανακοίνωσε ότι γράφει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο, τον τελευταίο χρόνο.

Μιλώντας στο Entertainment Daily,ο Φιτσουίλιαμς δήλωσε τα εξής: «Πολλοί πιστεύουν πως το γεγονός ότι ο Ουίλιαμ μεγάλωσε γνωρίζοντας πως θα γίνει βασιλιάς και ο Χάρι χωρίς συγκεκριμένο ρόλο, οδήγησε σε ανταγωνισμό ανάμεσα στα δύο αδέρφια».

Το προφίλ που συνόδευε επί χρόνια τον Χάρι, τον ήθελε ατίθασο παιδί. Η εικόνα που είχε καλλιεργηθεί για τον Ουίλιαμ ήταν, όμως, διαφορετική. Προς τα έξω έβγαινε, συγκεκριμένα, η εικόνα του σοβαρού, όποια κι εάν ήταν η συμπεριφορά του.

Κλείσιμο
Ο Χάρι πιστεύει, σύμφωνα με τον Φιτσουίλιαμς, ότι ήταν παγιδευμένος ως μέλος της βασιλικής οικογένειας και πως ο Ουίλιαμ είναι τώρα, αλλά δεν το γνωρίζει.

Η ρήξη μεταξύ τους, που επιβεβαιώθηκε για πρώτη φορά σε ντοκιμαντέρ του δικτύου ITV για το ταξίδι τους στη Νότια Αφρική, είναι δημόσια και σοβαρή.

Η ιδέα του «Fab Four», της συνεργασίας δηλαδή των τεσσάρων, Ουίλιαμ, Κέιτ, Χάρι και Μέγκαν, ήταν καταστροφική, δηλώνει ο Φιτσουίλιαμς.

Η ρήξη άρχισε να διαφαίνεται τον Μάρτιο του 2019, όταν ο Ουίλιαμ, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έδιωξε τον Χάρι και τη Μέγκαν από το Κένσινγκτον λόγω κατηγοριών για μπούλινγκ στο προσωπικό, με τους Σάσεξ να στήνουν νέο γραφείο στο Μπάκιγχαμ.

Οι συγκεκριμένες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, μέσα από το βιβλίο του Ρόμπερτ Λέισι, ''Battle of Brothers'', πριν από τη συνέντευξη-«φωτιά» της Μέγκαν στην Όπρα, στην οποία αποκάλυψε ότι είχε πέσει θύμα ρατσισμού στο παλάτι.

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης: Στο Μάτι μετρούσαμε φέρετρα κι όχι στρέμματα – Τσίπρας: Ανέλαβα την πολιτική ευθύνη

Κορωνοϊός: Στα 3.273 τα νέα κρούσματα - 332 οι διασωληνωμένοι, 42 θάνατοι

Κορωνοϊός - Johnson & Johnson: Ως 9 φορές περισσότερα αντισώματα παράχθηκαν μετά απο δεύτερη δόση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης