The Crown: Το love story του πρίγκιπα Φίλιππου με την «δεύτερη» γυναίκα της ζωής του

The Crown: Το love story του πρίγκιπα Φίλιππου με την «δεύτερη» γυναίκα της ζωής του

Στη νέα σεζόν της δημοφιλούς σειράς The Crown θα παρουσιαστεί η μακροχρόνια τρυφερή «φιλία» του βασιλικού συζύγου με την κόμισσα Πένυ Μπραμπούρν - Πότε γνώρισε ο σύζυγος της βασίλισσας την Βρετανίδα αριστοκράτισσα και ποιο τραγικό γεγονός τους έφερε πιο κοντά - Ποιοι σπουδαίοι ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν τον Φίλιππο και την γυναίκα που έζησε στη σκιά του

philip00
Αναταραχή στο Μπάκιγχαμ και στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας αναμένεται να προκαλέσουν τα επεισόδια της νέας σεζόν του The Crown, αφού οι παραγωγοί του σίριαλ αποφάσισαν να συμπεριλάβουν στη σειρά και την τρυφερή μακροχρόνια «φιλία» του πρίγκιπα Φίλιππου με την κατά 32 χρόνια μικρότερη του αριστοκράτισσα Πένι Μπραμπούρν.

Ο πρίγκιπας Φίλιππος, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 99 ετών τον περασμένο Απρίλιο, είναι κοινό μυστικό πως συνδεόταν επί χρόνια με την γοητευτική ξανθιά κόμισσα, την οποία στην δημοφιλή σειρά του Netflix θα ενσαρκώσει η ηθοποιός Νατάσα ΜακΕλόουν. «Ήταν μια σχέση που ενόχλησε μερικούς και δημιούργησε ψιθύρους, αλλά ο Φίλιππος και η Πένυ υποστήριζαν πως είναι μόνο φίλοι», δήλωσε στον βρετανικό Τύπο πηγή από το περιβάλλον των παραγωγών της σειράς.

Η ίδια πηγή τόνισε πως για τους δημιουργούς του σίριαλ η ιστορία του βασιλικού συζύγου με την γοητευτική αριστοκράτισσα θεωρείται σημαντική, γι' αυτό και τον ρόλο της Πένυ θα ερμηνεύσει η σπουδαία Βρετανίδα ηθοποιός Νατάσα ΜακΕλόουν, γνωστή από την ταινία The Truman Show. Οι υπεύθυνοι της σειράς γνωρίζουν καλά πως η βασίλισσα και οι υπόλοιποι γαλαζοαίματοι θα ενοχληθούν από την παρουσίαση μιας τόσο προσωπικής σχέσης, τονίζουν τα σχετικά δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο.

Η δεύτερη σεζόν του The Crown είχε προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα στους Βρετανούς τηλεθεατές καθώς παρουσίαζε τον δούκα του Εδιμβούργου ως έναν ζωηρό άντρα, που φλέρταρε αδιάκοπα με το «ασθενές» φύλο και ειδικότερα, με την Ρωσίδα μπαλαρίνα Γκαλίνα Ουλάνοβα.

Τα νέα επεισόδια της 5ης σεζόν αναμένονται να μεταδοθούν εντός του 2022 με πρωταγωνιστή στον ρόλο του συζύγου της Ελισάβετ τον 74χρονο Ουαλλό ηθοποιό Τζόναθαν Πράις ενώ τον ρόλο της μονάρχη θα ενσαρκώσει η Ιμέλντα Στόουντον. Ο Πράις είναι γνωστός από την συμμετοχή του στις ταινίες «Εβίτα», «Οι πειρατές της Καραϊβικής» και «The Wife» ενώ έχει λάβει δύο βραβεία Tony και το 2020 ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Α' ανδρικού ρόλου για τον ρόλο του ως Πάπας Φραγκίσκος στην ταινία «Οι δύο Πάπες».

Ποια είναι η ξανθιά αριστοκράτισσα που βρέθηκε ανάμεσα στους 30 προσκεκλημένους στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου

Η γοητευτική Πένυ, κόρη του Ρέτζιναλντ Ιστγουντ, ιδιοκτήτη της αλυσίδας εστιατορίων Angus Steakhouse, μπήκε στους κύκλους της βασιλικής οικογένειας όταν παντρεύτηκε το 1979 τον Νόρτον Νάτσμπαλ, τρίτο κόμη του Μαουντμπάτεν της Μπούρμα. Ο αγαπημένος θείος του πρίγκιπα Φίλιππου, λόρδος Μαουντμπάτεν, ήταν παππούς του Νόρτον και ο Φίλιππος είχε βαφτίσει τον σύζυγο της Πένυ.

Το 1991, όταν έφυγε από τη ζωή η πεντάχρονη κόρη της Πένυ, Λεονόρα, ο πρίγκιπας Φίλιππος στάθηκε στο πλευρό της. Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά, εκείνος την δίδαξε να οδηγεί άμαξα με άλογα και η αγάπη τους για το σπορ τους έκανε αχώριστους.

Κλείσιμο
Η κόμισσα μέχρι το 2005 ήταν γνωστή στους αριστοκρατικούς κύκλους ως λαίδη Ρόμσεϊ ενώ μετά τον θάνατο της μητέρας του συζύγου της, το 2017, πήρε τον τίτλο λαίδη Μπραμπούρν. Το 2010 ο σύζυγός της την εγκατέλειψε μόνη στο αρχοντικό τους και έφυγε στις Μπαχάμες με την ερωμένη του.

Όταν, όμως, μετά από δύο χρόνια, διαγνώστηκε με άνοια, επέστρεψε στην σύζυγό του. Η όμορφη Πένυ ήταν ανάμεσα στους 30 καλεσμένους και η μόνη μη συγγενής στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου στις 17 Απριλίου. Η 68χρονη αριστοκράτισσα ντυμένη στα μαύρα από την κορυφή ως τα νύχια είπε το «τελευταίο αντίο» στον επιστήθιο «φίλο» της, ο οποίος επί χρόνια της εκμυστηρευόταν τα μυστικά του, ακόμα και αυτά της βασιλικής οικογένειας, σύμφωνα με πηγές στον βρετανικό Τύπο.



Ειδήσεις σήμερα

Φωτιά στα Βίλια: Καλύτερη η εικόνα του πύρινου μετώπου - Στόχος να μην επεκταθεί στον κάμπο των Μεγάρων

Αφγανιστάν: Πέμπτη μέρα χάους - Σφίγγει η μέγγενη των Ταλιμπάν για όσους ψάχνουν οδό διαφυγής

Έγκλημα στην Κατερίνη: «Δεν θυμάμαι να σκότωσα την αδερφή μου» είπε η 75χρονη στους αστυνομικούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης