Ένα 14χρονο αγόρι έχασε τη ζωή του και δύο ακόμη ανήλικοι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς στην Μασσαλία εχθές το βράδυ.
Σύμφωνα με το rtl.fr, ο άτυχος έφηβος σκοτώθηκε στην περιοχή Ντε Μαρονιέ στο 14ο διαμέρισμα της Μασσαλίας σε περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, γύρω στις 22.30. Οι δύο τραυματίες είναι αγόρια, ηλικίας 14 και 8 ετών.
Αρχικές πληροφορίες αναφέρουν ότι στο περιστατικό εμπλέκονταν δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και ήταν οπλισμένα με τουφέκι εφόδου τύπου Καλάσνικοφ.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.