Γεωργία: Συνελήφθη για δολοφονία χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας - Είναι ξάδερφος του Ηλία Ηλιάδη

Γεωργία: Συνελήφθη για δολοφονία χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας - Είναι ξάδερφος του Ηλία Ηλιάδη

Ο 40χρονος Ζουράμπ Ζβιανταουρί συμμετείχε σε επεισόδιο με ανταλλαγή πυροβολισμών και τρεις νεκρούς έξω από την Τιφλίδα - Φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε εκείνον που λίγο νωρίτερα είχε σκοτώσει τον αδερφό του - Κινδυνεύει με φυλάκιση από επτά ως 15 έτη

zvidauri
Συνελήφθη, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε επεισόδιο με ανταλλαγή πυροβολισμών τη Δευτέρα, που είχε σαν συνέπεια τον θάνατο τριών ανθρώπων στην στην περιοχή Τσιναντάλι, περίπου 95 χιλιόμετρα από την Τιφλίδα, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης της Γεωργίας στο τζούντο, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, Ζουράμπ Ζβιανταουρί.

Ο 40χρονος Ζβιανταουρί, που είναι ξάδερφος του γεννημένου στη Γεωργία, Ηλία Ηλιάδη, ο οποίος έχει κατακτήσει δυο ολυμπιακά μετάλλια για την Ελλάδα σε Αθήνα το 2004 (χρυσό) και Λονδίνο το 2012 (χάλκινο) φέρεται να συμμετείχε, σύμφωνα και με την ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών της Γεωργίας, σε ένα αιματηρό περιστατικό με τρεις νεκρούς, ο ένας εκ των οποιών έχασε τη ζωή του από δικό του πυροβολισμό.

Σύμφωνα με τις αναφορές τοπικών μέσων, ο Ζβιανταουρί πυροβόλησε και σκότωσε τον άνθρωπο, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα πριν, είχε πυροβολήσει και τραυματίσει θανάσιμα τον αδερφό του.

Με βάση την εγχώρια νομοθεσία, ο Ζβιανταουρί κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης από επτά ως 15 έτη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Αθήνας (κατέκτησε το πρώτο ολυμπιακό μετάλλιο της Γεωργίας σαν ανεξάρτητο κράτος), ασχολήθηκε και με την πολιτική στη χώρα του, καθώς ήταν βουλευτής από το 2012 ως το 2016.

Ειδήσεις σήμερα: 

Άνοιξε η πλατφόρμα για την εφάπαξ ενίσχυση 718,65 ευρώ στους πυρόπληκτους εργαζόμενους

Ενισχυτική δόση εμβολίου: Πόσο αναγκαία είναι - Πώς «δουλεύει» με τα αντισώματα και πώς μπορεί ν' αλλάξει τον εμβολιαστικό κύκλο

Οι πρώτες Αφγανές γυναίκες που πήραν μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες μιλούν για τη βία των Ταλιμπάν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης