Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Πέθανε γνωστός αντεμβολιαστής ραδιοφωνικός παραγωγός της Φλόριντα

Κορωνοϊός - ΗΠΑ: Πέθανε γνωστός αντεμβολιαστής ραδιοφωνικός παραγωγός της Φλόριντα

Θεωρούσε τη νόσο «απάτη» και τα εμβόλια αναποτελεσματικά  - «Μακάρι να είχα εμβολιαστεί!», είπε λίγο πριν πεθάνει

farrel
Γνωστός αντιεμβολιαστής ραδιοφωνικός παραγωγός στην Φλόριντα, ο Ντικ Φάρρελ, νόσησε από κορωνοϊό -την ύπαρξη του οποίου αμφισβητούσε- και πέθανε πριν από λίγες μέρες.

Ο 65χρονος επικριτής της νόσου, των εμβολίων και του λοιμωξιολόγου Άντονι Φάουτσι, απεβίωσε την περασμένη Τετάρτη, στις 4 Αυγούστου, έπειτα από σκληρή μάχη που έδωσε με τον ιό. Χαρακτήριζε τον κορωνοϊό «απάτη» και αμφισβητούσε τη αποτελεσματικότητα των εμβολίων, καθώς -όπως υποστήριζε ο ίδιος- εμβολιασμένοι γνωστοί του είχαν προσβληθεί από τον ιό.

Μετά την προσωπική του εμπειρία, ωστόσο, φαίνεται ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι οικείοι του άλλαξαν γνώμη. Λίγες μέρες πριν πεθάνει ενημέρωσε όλους τους φίλους του για την κατάστασή του και τους συμβούλεψε να εμβολιαστούν το συντομότερο, σύμφωνα με πληροφορίες της Washington Post.

Μετά την θλιβερή είδηση για τον χαμό του, φίλη του προέβη σε μία ανάρτηση στο Facebook δηλώνοντας την θλίψη της και την αναγκαιότητα του εμβολιασμού: «Ο κορωνοϊός πήρε έναν από τους καλύτερους μου φίλους! R.I.P. Ντικ Φάρρελ. Αυτός είναι ο λόγος που εμβολιάστηκα! Μου έστειλε μήνυμα και μου είπε "Καν΄το"! Μου είπε ότι ο κορωνοϊός δεν αστειεύεται και ότι: "Μακάρι να μπορούσα να το είχα κάνει!"», έγραψε η φίλη του, Έιμι Λέι Χέαρ.

Covid Took One Of My Best Friends! RIP Dick Farrel. He is the reason I took the shot! He texted me and told me to "Get...

Posted by Amy Leigh Hair on Wednesday, August 4, 2021


Ειδήσεις σήμερα: 

Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στην πυρκαγιά στη Γορτυνία - Εκκενώθηκαν συνολικά 21 οικισμοί

Καιρός: Συνεχίζονται τα «40άρια» - Πού θα... κοκκινίσει το θερμόμετρο σήμερα

Καίει για ένατη μέρα η φωτιά στην Εύβοια - Συνεχείς αναζωπυρώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης