ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν σχεδιάζει να απαιτεί από σχεδόν όλους τους ξένους επισκέπτες να έχουν εμβολιαστεί πλήρως

ΗΠΑ: Ο Μπάιντεν σχεδιάζει να απαιτεί από σχεδόν όλους τους ξένους επισκέπτες να έχουν εμβολιαστεί πλήρως

Ο Λευκός Οίκος δεν είναι έτοιμος να άρει αμέσως τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων της Covid-19

usa_vaccine
Η κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν καταρτίζει ένα σχέδιο, με βάση το οποίο θα απαιτείται από σχεδόν όλους τους ξένους επισκέπτες στις Ηνωμένες Πολιτείες να είναι πλήρως εμβολιασμένοι για την Covid-19, στο πλαίσιο της άρσης των ταξιδιωτικών περιορισμών που εμποδίζουν πάρα πολλούς ανθρώπους από όλον τον κόσμο να μπουν στη χώρα, ανέφερε σήμερα ένας αξιωματούχος του Λευκού Οίκου.

Ο Λευκός Οίκος δεν είναι έτοιμος να άρει αμέσως τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς, λόγω των αυξανόμενων κρουσμάτων της Covid-19, πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Ομάδες εργασίας από διάφορες υπηρεσίες εργάζονται μαζί «ώστε να έχουμε έτοιμο ένα νέο σύστημα όταν θα μπορούμε να ανοίξουμε ξανά τα ταξίδια», είπε ο αξιωματούχος. Το σύστημα αυτό θα περιλαμβάνει «μια σταδιακή προσέγγιση που, με τον καιρό, θα σημαίνει, με λίγες εξαιρέσεις, ότι οι ξένοι πολίτες που θα ταξιδεύουν στις ΗΠΑ (από όλες τις χώρες) θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί πλήρως», τόνισε.


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Συνεχίζεται η επέλαση του καύσωνα: Ενισχύονται οι άνεμοι (5 με 6 μποφόρ) από το μεσημέρι

Φωτιά στη Βόρεια Εύβοια: Ανέγγιχτη παρέμεινε η Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ στο πέρασμα της πυρκαγιάς - Δείτε βίντεο

Βρετανία: Αίρεται η υποχρέωση καραντίνας για όσους επιστρέφουν από τη Γαλλία - Στην «πράσινη λίστα» επτά ευρωπαϊκές χώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης