Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι Ιάπωνες έβαλαν κρεβάτια κατά του... σεξ στο Ολυμπιακό Χωριό;

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι Ιάπωνες έβαλαν κρεβάτια κατά του... σεξ στο Ολυμπιακό Χωριό;

Τα κρεβάτια των αθλητών είναι ανθεκτικά, υποστηρίζει η Ολυμπιακή Επιτροπή  ως απάντηση στις φήμες ότι τα χάρτινα κρεβάτια όπου κοιμούνται οι αθλητές αποθαρρύνουν το σεξ 

antisex_bed
Λίγα 24ωρα πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, η Ολυμπιακή Επιτροπή ξεκαθάρισε ότι τα κρεβάτια των αθλητών είναι ανθεκτικά σε αντίθεση με τα «fake news» που έκαναν το γύρο του διαδικτύου ότι, επειδή είναι φτιαγμένα από ανακυκλώσιμα υλικά, μπορεί να διαλυθούν εάν ένα ζευγάρι κάνει σεξ.

Ένας γυμναστής ανέβασε ένα βίντεο στα social media προκειμένου να αποδείξει ότι δεν ισχύουν οι φήμες περί «κρεβατιών κατά του σεξ», εν μέσω φόβων λόγω της πανδημίας της νόσου COVID.

Τις τελευταίες ημέρες, υπήρξαν αναφορές στα ΜΜΕ ότι, οι διοργανωτές των Αγώνων στο Τόκιομ είχαν τοποθετήσει στο Ολυμπιακό Χωριό κρεβάτια που είναι έτοιμα να διαλυθούν υπό το βάρος πάνω από ενός ατόμου ή οποιαδήποτε έντονης δραστηριότητας προκειμένου να αποθαρρύνουν τους αθλητές να κάνουν σεξ.

Σε άρθρο της, η αμερικανική εφημερίδα «New York Post», ανέφερε ότι, ο Αμερικανός δρομέας Paul Chelimo, έγραψε στο Twitter ότι, τα χάρτινα κρεβάτια είχαν ως στόχο την αποφυγή της οικειότητας μεταξύ των αθλητών, σε μια προσπάθεια προώθησης της κοινωνικής απόστασης κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την Κυριακή, όμως, ο Ιρλανδός γυμναστής Rhys McClenaghan τράβηξε βίντεο τον εαυτό του να χοροπηδάει στο κρεβάτι του για να αποδείξει ότι όλες αυτές οι αναφορές περί κρεβατιών κατά του σεξ είναι αναληθείς.

Δείτε το βίντεο:

Στον επίσημο λογαριασμό στο Twitter των Ολυμπιακών Αγώνων, οι διοργανωτές ευχαρίστησαν τον Ιρλανδό McClenaghan που ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για fake news προσθέτοντας ότι «τα βιώσιμα κρεβάτια είναι ανθεκτικά!».

Οι διοργανωτές ανέφεραν επίσης ότι τα κρεβάτια αυτά σχεδιάστηκαν από ανακυκλώσιμο χαρτόνι και στρώματα από υλικά που θα επαναχρησιμοποιηθούν για την κατασκευή πλαστικών προϊόντων μετά τους Αγώνες του Τόκιο.

Κλείσιμο
Τον Ιανουάριο, ο κατασκευαστής των κρεβατιών «Airweave» δήλωσε ότι κάθε κρεβάτι μπορεί να αντέξει βάρος περίπου 200 κιλών.

«Έχουμε κάνει δοκιμές, όπως το να πέφτουν βάρη πάνω στα κρεβάτια», δήλωσε εκπρόσωπος της «Airweave» στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Πάρε τα προφυλακτικά σου στο σπίτι»

Αν και οι διοργανωτές των Αγώνων του Τόκιο έχουν προειδοποιήσει επανειλημμένως τους αθλητές να «αποφύγουν περιττές μορφές σωματικής επαφής», αναμένεται να μοιράσουν περισσότερα από 150.000 προφυλακτικά.

«Η διανομή προφυλακτικών δεν προορίζεται για χρήση των αθλητών στο Ολυμπιακό Χωριό αλλά για να επιστρέψουν με αυτά στις πατρίδες τους και να ευαισθητοποιηθούν για το AIDS», ανέφεραν οι διοργανωτές στο Reuters.

Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ του 1988, η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) αποφάσισε να διανέμει κάθε χρόνο στους αθλητές μεγάλο αριθμό προφυλακτικών για την ευαισθητοποίηση σε ό,τι αφορά τον ιό HIV και το AIDS.

Ειδήσεις σήμερα: 

Πρόεδρος επιχειρηματιών Μυκόνου: «Οι τουρίστες μας βρίζουν γιατί θεωρούν πως τους κοροϊδέψαμε»

ΕΜΑΚ: 54 στελέχη αρνήθηκαν να εμβολιαστούν κατά της Covid και μετακινούνται σε άλλες υπηρεσίες

Την άρση της ασυλίας του Κωνσταντίνου Μπογδάνου αποφάσισε η Βουλή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης