Μπόρις Τζόνσον: Γυμνάζεται με τον γιο του και τον σκύλο του

Μπόρις Τζόνσον: Γυμνάζεται με τον γιο του και τον σκύλο του

Ο Βρετανός πρωθυπουργός εθεάθη στο Τσέκερς να τρέχει σπρώχνοντας το παιδικό καρότσι με τα ξανθιά μαλλιά του μικρού του γιου Γουίλφρεντ να ανεμίζουν

bj
Βόλτα με το καρότσι έβγαλε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας το γιο του, Γουίλφρεντ με τα κατάξανθα μαλλιά του ανεμίζουν όπως αυτά του πατέρα του.

Ασκώντας τα πατρικά καθήκοντα, ο Τζόνσον εθεάθη το περασμένο Σάββατο να απολαμβάνει μία βόλτα στο Τσέκερς με τον γιο του που του μοιάζει απίστευτα αλλά και τον αγαπημένο σκύλο, Ντίλιν.

Για να ευχαριστήσει και τους δύο, ο συντηρητικός πρωθυπουργός έδεσε το λουρί του σκύλου στο καρότσι του μικρού αγοριού.

Μόνο που ο Ντίλιν ήθελε να τρέξει ενώ ο Τζόνσον προσπαθούσε να τον προλάβει σπρώχνοντας όσο πιο γρήγορα μπορούσε το παιδικό καρότσι με τον γιο του να φαίνεται να απολαμβάνει τη βόλτα.

bj2


Ο Τζόνσον φορούσε ένα λευκό πουκάμισο, μία μπλε βερμούδα adidas, λευκές κάλτσες και απλά παπούτσια . Στο πλευρό του βρισκόταν ένας σωματοφύλακας ντυμένος με αθλητικά ρούχα.

Ο φακός της μαραθωνοδρόμου Λίζι Έβανς απαθανάτισε τον Μπόρις Τζόνσον στο Τσέκερς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail«.

H Λίζι συμμετείχε σε μαραθώνιο 50 χιλιομέτρων, στο πλαίσιο φιλανθρωπικής εκδήλωσης για παιδιά όταν είδε μπροστά της τον Βρετανό πρωθυπουργό.

Κλείσιμο
Όπως δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail»: «Ήμουν σοκαρισμένη γιατί πολλές φορές τρέχω κοντά στο Τσέκερς αλλά ουδέποτε συνάντησα τον πρωθυπουργό».

«Ο κύριος Τζόνσον σχεδόν έτρεχε με τον μικρό Γουίνφρεντ να δείχνει να το απολαμβάνει. Αλλά το σκυλί έτρεχε ακόμα πιο γρήγορα και νομίζω ότι ο κύριος Τζόνσον δυσκολευόταν να συμβαδίσει μαζί του».

Η Λίζι Έβανς αποκάλυψε επίσης ότι, καθώς έτρεχε, όταν πλησίασε τον Τζόνσον, αυτός της φώναξε: «Μπράβο, συνεχίστε», με την ίδια να ανταποδίδει: «Κι εσείς. Μπράβο, συνεχίστε»

«Ήταν αρκετά ενθαρρυντικό το γεγονός ότι είχα την υποστήριξη του πρωθυπουργού και για τον υπόλοιπο αγώνα, χαμογελούσα», υποστήριξε η εργοθεραπεύτρια από το Έιλσμπερι του Μπάκιγχαμ στη βρετανική εφημερίδα.

Τόνισε, όμως, ότι, ενώ εντυπωσιάστηκε που έβλεπε τον Τζόνσον να τρέχει, δεν της άρεσε πολύ η ενδυμασία του.

«Έτρεχε μ' ένα πουκάμισο γραφείου και μ΄ ένα ζευγάρι απλά παπούτσια»....

«Αλλά δεν έχει σημασία γιατί το πιο σημαντικό είναι ότι απολαμβάνει τη φύση με το παιδί του και ασκείται έτσι ώστε να στέλνει ένα θετικό μήνυμα στη χώρα.

«Ίσως να μην συμφωνώ απολύτως με την πολιτική του, αλλά είναι σημαντικό να δείχνει στην κοινή γνώμη ότι θα πρέπει κανείς να διατηρείται σε φόρμα», προσθέτει.



Ειδήσεις σήμερα:

Σεπόλια: Απόπειρα πνιγμού 4χρονου κοριτσιού από την μητέρα του

Εμβολιασμοί: 6 απαντήσεις στους αρνητές - Γιατί πρέπει να κάνουμε το εμβόλιο

Έρευνα: Μόνο ο πλήρης εμβολιασμός προστατεύει από τη μετάλλαξη Δέλτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης