Ιαπωνία: Περισσότεροι από 120.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων
Εντολή για εκκένωση περιοχών στο νότιο τμήμα της χώρας δόθηκε από τις ιαπωνικές αρχές
Οι αρχές έδωσαν σήμερα εντολή σε περισσότερους από 120.000 ανθρώπους σε κάποιες νότιες περιφέρειες της Ιαπωνίας να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων, μετέδωσε το ιαπωνικό δίκτυο NHK, λίγες μόλις μέρες μετά τις θανατηφόρες κατολισθήσεις που προκλήθηκαν και πάλι από ισχυρές βροχοπτώσεις στην παραλιακή πόλη Ατάμι, νοτιοδυτικά του Τόκιο.
Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας εξέδωσε συναγερμό για ισχυρές βροχοπτώσεις σε τρεις περιφέρειες της νήσου Κιούσου, ωθώντας κάποιες τοπικές κυβερνήσεις να δώσουν εντολή στους κατοίκους να απομακρυνθούναπό τα σπίτια τους.
— Prepare for disasters NOW #DAT ⛑️ ℹ (@Monicadisaster1) July 10, 2021
Πριν από μια εβδομάδα ισχυρές βροχοπτώσεις στην Ατάμι προκάλεσαν κατολισθήσεις από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 9 άνθρωποι, ενώ αυτοί που αγνοούνται ανέρχονται σε 20.
Η LA VIE EN ROSE συνδυάζει την επιστημονική τεκμηρίωση με την καθημερινή περιποίηση και προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα που υποστηρίζει την ποιότητα και την υγιή όψη των μαλλιών.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ