ΗΠΑ: Απαγόρευσαν σε Τουρκάλα bodybuilder να ταξιδέψει στο Τέξας επειδή ήταν «σχεδόν γυμνή»

ΗΠΑ: Απαγόρευσαν σε Τουρκάλα bodybuilder να ταξιδέψει στο Τέξας επειδή ήταν «σχεδόν γυμνή»

Απαγόρευσαν στη γυναίκα να ταξιδέψει με την πτήση των American Airlines στο Τέξας - «Δεν μπορείτε να πιστέψετε τι μου συνέβη στο αεροδρόμιο του Τέξας», ανάφερε η 26χρονη στους 1 εκατομμύριο ακολούθους της στο Instagram

deniz-saypinar-002
Σε αυτήν την περίπτωση ταιριάζει η γνωστή φράση «πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη». Τουρκάλα bodybuilder και μοντέλο έφυγε από τη χώρα της για να επιδείξει, μακριά από συντηρητικές θέσεις, τα αποτελέσματα της στενής ενασχόλησής της με τη γυμναστική, όμως δεν φανταζόταν τι θα συναντούσε.

Γνωστή στον κόσμο των κοινωνικών δικτύων, η 26χρονη Ντενίζ Σαγιπανάρ μετακόμισε πρόσφατα στο Λος Άντζελες για να προωθήσει την εμπειρία απελευθέρωσης, όπως την αποκαλεί.

deniz-saypinar-003-edited
deniz-saypinar-004-edited


Αναδείχθηκε πρώτη γυναίκα στην Τουρκία που ασχολείται επαγγελματικά με το bodybuilding, ωστόσο δεν μπορούσε να φανταστεί ότι έφυγε από τον τόπο της για να συναντήσει... φρένο στις ΗΠΑ.

Με μια δυσάρεστη έκπληξη ήρθε αντιμέτωπη η 26χρονη όταν οι αρχές τής απαγόρευσαν να ταξιδέψει με την πτήση των American Airlines στο Τέξας, με την αιτιολογία ότι η εμφάνισή της ήταν άσεμνη για πτήση.

Κλείσιμο
«Δεν μπορείτε να πιστέψετε τι μου συνέβη στο αεροδρόμιο του Τέξας», ανάφερε το μοντέλο στους 1 εκατομμύριο ακολούθους της στο Instagram, λέγοντας, παράλληλα, ότι την αποκάλεσαν γυμνή.

Ειδήσεις σήμερα

Μετάλλαξη «Δέλτα»: Διασωληνώθηκε 49χρονος μοναχός από το Άγιο Όρος - Ήταν ανεμβολίαστος

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ- καρέ η δράση της σπείρας που «χτυπούσε» ΑΤΜ

Φρίκη από τις αποκαλύψεις Τουρκάλας ηθοποιού: «Ο πατέρας μου με βίαζε από 15 ετών»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης