Γερμανία: Έκλεψε την παράσταση το καπέλο της Βασίλισσας Μαξίμα της Ολλανδίας - Με τι μοιάζει;

Γερμανία: Έκλεψε την παράσταση το καπέλο της Βασίλισσας Μαξίμα της Ολλανδίας - Με τι μοιάζει;

Το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στη Γερμανία - Μοιάζει με ανθοδέσμη ή καλύτερα με εξωτική φωλιά πουλιών το καπέλο της Βασίλισσας;

maxima_berlin
Το εντυπωσιακό, πάνω απ' όλα όμως περίεργο καπέλο που φόρεσε η Βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας κατά την επίσκεψή της στο Βερολίνο, έκλεψε την παράσταση.

Συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Βασιλιά Βίλεμ Αλεξάντερ, η 50χρονη Βασίλισσα εθεάθη χαμογελαστή στη γερμανική πρωτεύουσα συνδυάζοντας το υπέροχο μπεζ φόρεμά της με το αγαπημένο της αξεσουάρ: ένα καπέλο, αλλά τι καπέλο!

Η Βασίλισσα της Ολλανδίας, μητέρα τριών παιδιών, είχε σήμερα συνάντηση με τον πρόεδρο της ομοσπονδιακής βουλής (Bundestag), Βόλφγκανγκ Σόιμπλε με τον φακό να εστιάζει στο μπεζ καπέλο της.

Μεγάλα λουλούδια σε μπεζ και χάλκινο χρώμα είχαν καλύψει το κεφάλι της Βασίλισσας Μαξίμα, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα Bild.

H Βασίλισσα της Ολλανδίας φορούσε μάσκα και, μαζί με το καπέλο, δεν φαινόταν το όμορφο πρόσωπό της. Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η γοητευτική βασίλισσα φορά το καπέλο της εταιρείας «Berry Rutjes».

Το είχε φορέσει το 2019, όταν είχε συναντήσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ στις βασιλικές ιπποδρομίες του Άσκοτ, εκεί όπου τα πρωτότυπα καπέλα έχουν την τιμητική τους.

Ειδήσεις σήμερα:

NBA: Παραμένει αμφίβολος ο Αντετοκούνμπο για τον πρώτο τελικό των Μπακς με τους Σανς

Ελλάδα: Εκατοντάδες xιλιάδες διπλώματα έχουν εκδοθεί Online

Φονική πλημμύρα στην Μάνδρα: Αποζημίωση €270.000 στην οικογένεια 29χρονου που έχασε τη ζωή του το 2017
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης