Ισπανία: Κάθειρξη 15 ετών σε «κανίβαλο» που σκότωσε και έφαγε τη μητέρα του

Ισπανία: Κάθειρξη 15 ετών σε «κανίβαλο» που σκότωσε και έφαγε τη μητέρα του

Το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς του ότι υπέστη ψυχωτικό επεισόδιο την ώρα της δολοφονίας – Είχε τοποθετήσει μέλη του σώματος της μητέρας του σε πλαστικά τάπερ

kanivalos
Ποινή κάθειρξης 15 ετών επέβαλε Ισπανικό δικαστήριο σε 28χρονο κανίβαλο που σκότωσε τη μάνα του και την έφαγε.

Ο Αλμπέρτο Σάντσεθ Γκομέζ συνελήφθη το 2019, αφότου η αστυνομία βρήκε μέλη του σώματος της μητέρας του στο σπίτι της, ενώ μερικά εξ αυτών βρίσκονταν σε πλαστικά τάπερ.

Το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς του Σάντσεθ ότι είχε υποστεί ψυχωτικό επεισόδιο την ώρα της δολοφονίας. Ως ποινή του επιβλήθηκαν 15 χρόνια για δολοφονία και επιπλέον πέντε μήνες και βεβήλωση νεκρού. Επίσης, ο Σάντσεθ καλείται να πληρώσει στον αδερφό του 60.000 ευρώ για την ψυχική οδύνη.

Η αστυνομία είχε φτάσει στο σπίτι της Μαρία Σολεδάδ Γκομέζ στην ανατολική Μαδρίτη τον Φεβρουάριο του 2019, όταν ένας φίλος της εξέφρασε ανησυχία για την τύχη της.

Κατά τη διάρκεια της δίκης προέκυψε ότι ο Σάντσεθ, τότε 26 ετών, είχε στραγγαλίσει τη μητέρα του κατά τη διάρκεια καυγά. Στη συνέχεια τη διαμέλισε και έφαγε κομμάτια από το σώμα της τις επόμενες δύο εβδομάδες, ενώ τάισε και τον σκύλο του.

Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο δράστης ήταν γνωστός στην αστυνομία για περιστατικά βίας κατά της μητέρας του και είχε παραβιάσει περιοριστικούς όρους κατά την περίοδο της σύλληψής του.


Ειδήσεις σήμερα:

Ιταλία: Πιθανό να παραταθεί ως το τέλος του 2021 η κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω πανδημίας


Κύπρος: «Μόδα» οι μπομπονιέρες με ζωντανές χελώνες!


Άγριο έγκλημα στην Κατερίνη: Κομμωτής ο άνδρας που βρέθηκε απανθρακωμένος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης