Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της Ινδίας ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν 2.887 ασθενείς με την COVID-19 και επιβεβαιώθηκαν 134.154 κρούσματα του SARS-CoV-2.
Ο απολογισμός της πανδημίας του νέου κορωνοϊού στην τεράστια ασιατική χώρα των 1,3 δισεκ. κατοίκων έχει φθάσει μέχρι εδώ τους 337.989 νεκρούς επί συνόλου 28,4 εκατομμυρίων κρουσμάτων, κατά τα επίσημα δεδομένα, που όμως αρκετοί ειδικοί θεωρούν πολύ υποτιμημένα.
Πρόκειται για τον τρίτο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων στον κόσμο, πίσω από αυτόν των ΗΠΑ (595.802 νεκροί) και της Βραζιλίας (467.706 θάνατοι), και για τον δεύτερο υψηλότερο αριθμόμολύνσεων στον πλανήτη, πίσω μόνο από αυτόν των ΗΠΑ.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας