Βέλγιο: Τις επόμενες δύο εβδομάδες οι τελευταίες προσκλήσεις για εμβολιασμό με AstraZeneca
Η δεύτερη δόση θα γίνει με το ίδιο σκεύασμα για όσους εμβολιάστηκαν αρχικά μεAstraZeneca
Τις δύο επόμενες εβδομάδες, αναμένεται να σταλούν οι τελευταίες προσκλήσεις σε πολίτες του Βελγίου που θα λάβουν την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca, αναφέρει η εφημερίδα «Le Soir». Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει η δεύτερη δόση όσων έχουν εμβολιαστεί ήδη την πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη εταιρεία.
Eιδικότερα, αναφέρει «εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, θα σταλούν οι τελευταίες προσκλήσεις θα σταλούν για πρώτη δόση του εμβολίου AstraZeneca. Μετά από αυτό, το εμβόλιο θα χρησιμοποιηθεί μόνο για τις δεύτερες δόσεις. Τα υπόλοιπα θα πάνε σε φτωχές χώρες μέσω της πρωτοβουλίας Covax. Αυτό ανακοίνωσε η Ειδική Ομάδα Εμβολιασμού».
Οι καθυστερήσεις στην παράδοση των εμβολίων Johnson & Johnson θα μπορούσαν ενδεχομένως να καθυστερήσουν την εκστρατεία εμβολιασμού κατά δύο εβδομάδες το καλοκαίρι ή ακόμη και τέσσερις έως πέντε εβδομάδες εάν το όριο ηλικίας (χορηγείται μόνο σε άτομα ηλικίας 41 ετών και άνω όπως και το AstraZeneca) διατηρηθεί σύμφωνα με την Task Force για τον εμβολιασμό.
Για άλλη μια χρονιά, το Stelios Philanthropic Foundation στηρίζει έμπρακτα τη νέα επιχειρηματικότητα, επιβραβεύοντας τρεις νεοφυείς επιχειρήσεις με συνολικά €300.000
Η Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη και η Τίνα Κίκιζα βρέθηκαν στην ίδια κουζίνα, έβαλαν τις ποδιές τους και ετοίμασαν μια αυθεντική σπετσιώτικη συνταγή με αφορμή το φετινό Spetses Mini Marathon
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».