ΗΠΑ: Ο άνκορμαν του CNN Κρις Κουόμο προσπάθησε να ξελασπώσει τον αδερφό του Άντριου από σεξουαλικά σκάνδαλα

ΗΠΑ: Ο άνκορμαν του CNN Κρις Κουόμο προσπάθησε να ξελασπώσει τον αδερφό του Άντριου από σεξουαλικά σκάνδαλα

Ωστόσο για το τηλεοπτικό δίκτυο η... εμπλοκή του δημοσιογράφου ήταν ανάρμοστη 

cuomo_brothers
Στο πλευρό του αδερφού του, κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, βρίσκεται συνεχώς ο άνκορμαν του CNN, Kρις Κουόμο ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του αμερικανικού δικτύου με την κατηγορία ότι ήταν «ανάρμοστες» οι τηλεφωνικές επικοινωνίες που είxε με τους συμβούλους του Άντριου Κουόμο ο οποίος που δέχεται σωρεία καταγγελιών από πρώην υφισταμένες του για σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Ο μεγαλύτερος εκ των δύο αδερφών, Άντριου Κουόμο, δίνει μάχη για την πολιτική του επιβίωση καθώς πληθαίνουν οι καταγγελίες εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση γυναικών και ανάρμοστη συμπεριφορά.

Την ανάμειξη του Κρις Κουόμο στο ξελάσπωμα του αδερφού του αποκάλυψε για πρώτη φορά η εφημερίδα «The Washington Post» αναφέροντας ότι ο Κρις Κουόμο είχε συμμετάσχει σε μια σειρά τηλεδιάσκεψεων με βοηθούς και συμβούλους του αδερφού του.

Σε αυτές τις τηλεδιασκέψεις τους έδινε οδηγίες για το πώς να χειριστούν το ροζ σκάνδαλο που αμαυρώνει την εικόνα του Άντριου Κουόμο. Μέχρι στιγμής, πάντως, ο Κρις Κουόμο παραμένει στο πόστο του στο CNN.

Όμως το μέλλον του αδερφού του είναι άδηλο, όπως αναφέρουν αναλυτές, καθώς διερωτώνται αν θα καταφέρει να κερδίσει πίσω την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων του. Θα πρέπει να «προσφέρει στους ψηφοφόρους του μια ειλικρινή αποτίμηση της συμπεριφοράς του» σχολιάζει σε ανάλυσή της πολιτική συντάκτρια του CNN.

Κλείσιμο
Κι επειδή τον τελευταίο μήνα άρχισαν να πληθαίνουν οι κατηγορίες σε βάρος του 63χρονου κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, για σεξουαλική παρενόχληση - έφθασαν τις εννέα- επιστρατεύτηκε ο μικρός αδερφός. Υπενθυμίζεται ότι, ο Άντριου Κουόμο έχει δεχτεί δεκάδες καταγγελίες, κυρίως από υφισταμένες τους, ότι τις είχε φιλήσει παρά τη θέλησή τους ή ότι τις άγγιξε σε ευαίσθητα σημεία.



Ειδήσεις σήμερα:

Νισιόκα-Τσιτσιπάς 0-2: Στους «4» στο Lyon Open ο Στέφανος

ΕΜΑ: «Όχι» στη δεύτερη δόση του AstraZeneca αν εμφανιστούν θρομβώσεις

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι κατέθεσε η σύζυγός του Ελπίδα για τις καταγγελίες εις βάρος του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης