Τσαβούσογλου: Ο Ερντογάν είναι η ελπίδα των καταπιεσμένων Παλαιστίνιων

Τσαβούσογλου: Ο Ερντογάν είναι η ελπίδα των καταπιεσμένων Παλαιστίνιων

Καταπιεστής ο Νετανιάχου - Πρωτοπόρος των διπλωματικών ενεργειών στην Παλαιστίνη η Τουρκία, σύμφωνα με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου

cavusoglu
Νέες βολές κατά του Ισραήλ εξαπέλυσε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, σε ομιλία του στην τουρκική εθνοσυνέλευση την Τρίτη, χαρακτηρίζοντας τον Ερντογάν και την Τουρκία σαν «την ελπίδα των καταπιεσμένων Παλαιστίνιων».

«Δυστυχώς, η αντίδραση της διεθνούς κοινότητας στα γεγονότα στην Παλαιστίνη, εναι ακόμα αδύναμη. Έχουν γίνει επαφές με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, ωστόσο για μερικούς η ασφάλεια του Ισραήλ είναι πάνω απ' όλα και κλείνουν τα μάτια τους» ανέφερε.

«Υπάρχει ένα κοινό αίσθημα αλληλεγγύης στην Τουρκία αναφορικά με την Παλαιστίνη. Πρέπει να είμαστε ευαίσθητοι και να προστατεύσουμε το αίσθημα αυτό» συνέχισε ο Τσαβούσογλου.

«Η ελπίδα των καταπιεσμένων Παλαιστίνων είναι ο πρόεδρός μας, Ρετζέπ Ερντογάν, καθώς και ολόκλήρο το τουρκικό έθνος. Είναι καθήκον μας να μην πολιτικοποιήσουμε το θέμα αυτό και να μην προσφέρουμε χαρά σε καταπιεστές με την ίδια νοοτροπία, που έχει ο Νετανιάχου. Δεν θα σταματήσουμε να υπερασπιζόμαστε τους σκοπούς των Παλαιστίνιων, αποτελούμε πρωτοπόρους της διπλωματίας στην Παλαιστίνη και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε» κατέληξε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Διέλυε κλεμμένα δίκυκλα και τα έκανε ανταλλακτικά

Mε τον Ισραηλινό υπουργό Εξωτερικών συναντήθηκε ο Δένδιας -Τετ α τετ με Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Το... τερμάτισε 37χρονος στη Λάρισα: «Έσπασε» το κοντέρ του αλκοολόμετρου - Άναυδοι οι αστυνομικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης