«Ανατροπή» στην υπόθεση Άρτσι: Η Μέγκαν Μάρκλ πιθανό να έκανε... λάθος για τον βασιλικό του τίτλο

«Ανατροπή» στην υπόθεση Άρτσι: Η Μέγκαν Μάρκλ πιθανό να έκανε... λάθος για τον βασιλικό του τίτλο

«Μάλλον παρερμήνευσε τους βασιλικούς κανόνες», τονίζει ο βιογράφος της Δούκισσας του Σάσεξ

meghan
Νέα στοιχεία έρχονται να ανατρέψουν τις εξελίξεις στη σχέση μεταξύ του ζεύγους Χάρι-Μέγκαν και του παλατιού του Μπάκιγχαμ, αφού η Μέγκαν Μαρκλ δεν αποκλείται να έκανε λάθος σχετικά με τον βασιλικό τίτλο του γιου της, Άρτσι, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης στην Όπρα, τον περασμένο Μάρτιο.

Ο βιογράφος της Όμιντ Σκόμπι, δήλωσε ότι η Δούκισσα του Σάσεξ ενδέχεται να έχει παρερμηνεύσει τους βασιλικούς κανόνες, όταν είπε χαρακτηριστικά ότι ο Άρτσι δεν έγινε πρίγκιπας λόγω αλλαγής στο πρωτόκολλο και ότι αντιμετωπίστηκε διαφορετικά από τα ξαδέλφια του, σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση.

Σε αντίθεση με τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ, ο Άρτσι ο οποίος γίνεται δύο ετών αυτό τον μήνα, δεν έχει βασιλικό τίτλο.

Η Μεγκαν ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ότι ήθελε να του αποδοθεί ένας τίτλος ως «ασφάλεια» που θα τον συνοδεύει. «Όλο αυτό το μεγαλείο δεν έχει πραγματική σημασία για μένα», τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της.

«Αν λάβουμε υπόψη τις δηλώσεις της Μέγκαν στην Όπρα και τις μέχρι στιγμής ανακοινώσεις από το παλάτι σχετικά με την υπόθεση του Άρτσι, ίσως μπορεί κανείς να υποθέσει ότι έκανε λάθος στην ερμηνεία του πρωτοκόλλου», δήλωσε ο Σκόμπι, τα σχόλια του οποίου περιλαμβάνονται στο νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο: «Χάρι και Μέγκαν: Οι αναμνήσεις ίσως ποικίλουν».

«Υπάρχουν όμως πολλά περισσότερα στοιχεία σε αυτήν την ιστορία, τα οποία δεν μπορούμε να γνωρίζουμε», συνέχισε.

Σύμφωνα με τους κανόνες που θεσπίστηκαν το 1917, οι βασιλικοί τίτλοι παραδίδονται μόνο στα παιδιά και τα εγγόνια του μονάρχη, καθώς και στον μεγαλύτερο εγγονό του Πρίγκιπα της Ουαλίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Βρετανία: Αμφίβολο αν θα συμφιλιωθούν Χάρι και Ουίλιαμ, με αφορμή τα αποκαλυπτήρια αγάλματος της Νταϊάνα

Ολυμπία Δουκάκη: Μια αυθεντική ελληνική ψυχή που μετέτρεψε τις πληγές της σε νίκες

Καιρός: Πάσχα με 35άρια και αφρικανική σκόνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης