Το Ισραήλ ξεκινά καμπάνια για τουρισμό και θέλει τουρίστες από Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Ντουμπάι

Το Ισραήλ ξεκινά καμπάνια για τουρισμό και θέλει τουρίστες από Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Ντουμπάι

Νέα ώθηση στην τουριστική βιομηχανία επιχειρεί να δώσει το Ισραήλ – Ανοίγει τα σύνορα από τις 23 Μαΐου σε εμβολιασμένους τουρίστες που ταξιδεύουν με γκρουπ – Στοχευμένη καμπάνια σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Ντουμπάι

israel_nomasks
Εκστρατεία σε πολλές χώρες ξεκινά το Ισραήλ, θέλοντας να αναζωογονήσει την τουριστική βιομηχανία του, με όχημα και την ιδιαίτερα επιτυχημένη εμβολιαστική εκστρατεία. Το Ισραήλ ευελπιστεί να προσελκύσει νέους τουρίστες χάρη στην πρόσφατη εξομάλυνση των σχέσεών του με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Τα σύνορα είχαν κλείσει τον Μάρτιο του 2020. Το άνοιγμά τους αναμένεται στις 23 Μαΐου για τους εμβολιασμένους τουρίστες που ταξιδεύουν σε γκρουπ.

Η προωθητική καμπάνια θα επικεντρωθεί σε τρεις πόλεις: το Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και το Ντουμπάι, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Τουρισμού. Το Ντουμπάι, όπου θα τοποθετηθούν διαφημιστικές πινακίδες στα αγγλικά και τα αραβικά, αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό τουριστικό στόχο για το Ισραήλ, όπως είπε η υπουργός Όριτ Φαρκάς-Χακόεν. Πρόκειται επίσης για ένα «ιστορικό βήμα» για το Ισραήλ, αφού για πρώτη φορά οργανώνεται μια τέτοια διαφημιστική καμπάνια σε αραβική χώρα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα ανοίξουν τα σύνορα για τους μεμονωμένους τουρίστες. Το χρονοδιάγραμμα για όσους δεν ταξιδεύουν με γκρουπ θα καθοριστεί από τις επιδημιολογικές συνθήκες, διευκρίνισε η υπουργός. «Θα ξανανοίξουμε σταδιακά τον τουρισμό στο Ισραήλ (…) επιτρέποντας στους παράγοντες του τουριστικού τομέα να ξαναρχίσουν τη δουλειά και να υποδεχτούν και πάλι τους πολλούς τουρίστες που θέλουν να ξανάρθουν» στη χώρα, είπε η υπουργός.

Περίπου 4 εκατομμύρια τουρίστες επισκέφθηκαν το Ισραήλ το 2019. Λόγω της πανδημίας όμως, πέρσι ο αριθμός αυτός ανήλθε μόνο σε 850.000.

Ειδήσεις σήμερα:

Στα 3.313 τα νέα κρούσματα - 813 οι διασωληνωμένοι, 92 θάνατοι


Κορωνοϊός: Αναμένεται αποκλιμάκωση κρουσμάτων και θανάτων στην Ελλάδα τις επόμενες δύο εβδομάδες



Προσήχθη στη ΓΑΔΑ ο Φουρθιώτης μαζί με άλλα δύο άτομα - Έρευνα της ΕΛΑΣ στο σπίτι του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης