Κορωνοϊός: Η Αίγυπτος θα παράγει το εμβόλιο Sputnik V
H διάθεσή του αναμένεται το τρίτο τρίμηνο
Η αιγυπτιακή φαρμακευτική εταιρία Minapharm συμφώνησε να παράγει περισσότερες από 40 εκατομμύρια δόσεις τον χρόνο του ρωσικού εμβολίου Sputnik V κατά του κορωνοϊού, ανακοίνωσε σήμερα το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF), το οποίο προωθεί το εμβόλιο στο εξωτερικό.
Τα δύο μέρη συμφώνησαν να αρχίσουν αμέσως τη μεταφορά τεχνολογίας, ανέφερε το RDIF, σε ανακοίνωση που εξέδωσε από κοινού με τη Minapharm, και η διάθεση του εμβολίου αναμένεται το τρίτο τρίμηνο φέτος.
«Το RDIF και η Minapharm θα παρέχουν αρχικά πάνω από 40 εκατομμύρια δόσεις τον χρόνο. Η παραγωγή θα λάβει χώρα στις βιοτεχνολογικές εγκαταστάσεις της Minapharm στο Κάιρο για παγκόσμια διανομή», σύμφωνα με την ανακοίνωση των δύο εταιριών.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.