Κορωνοϊός - Die Welt: Με το εμβόλιο της AstraZeneca θα εμβολιαστεί η Άνγκελα Μέρκελ
Με το εμβόλιο της AstraZeneca ήδη έχουν εμβολιαστεί ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, ο εκπρόσωπος του SPD για θέματα Υγείας και καθηγητής Λοιμωξιολογίας Καρλ Λάουτερμπαχ και ο Πρωθυπουργός της Βάδης - Βυρτεμβέργης Βίνφριντ Κρέτσμαν
Την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca πρόκειται να λάβει αύριο η Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Die Welt». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στεφάν Ζάιμπερτ είχε δηλώσει την Δευτέρα ότι η 66χρονη Καγκελάριος επρόκειτο να εμβολιαστεί «σύντομα», χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει την ημέρα. Εκπρόσωπος της Καγκελαρίας παρέπεμψε σήμερα σε αυτή τη δήλωση, προσθέτοντας ότι η σχετική ανακοίνωση θα γίνει μετά τον εμβολιασμό της κυρίας Μέρκελ.
Με το εμβόλιο της AstraZeneca, το οποίο δεν χορηγείται πλέον σε άτομα κάτω των 60 ετών στην Γερμανία, είναι γνωστό ότι έχουν εμβολιαστεί ήδη ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, ο εκπρόσωπος του SPD για θέματα Υγείας και καθηγητής Λοιμωξιολογίας Καρλ Λάουτερμπαχ και ο Πρωθυπουργός της Βάδης - Βυρτεμβέργης Βίνφριντ Κρέτσμαν.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.