Βρετανία: Πάρτι και... έκτροπα μετά το άνοιγμα των παμπ - Άγριος καυγάς σε δρόμο του Γιορκ

Βρετανία: Πάρτι και... έκτροπα μετά το άνοιγμα των παμπ - Άγριος καυγάς σε δρόμο του Γιορκ

Μαλλιοτραβήγματα και άγριο ξύλο έξω από παμπ της πόλης - 14 εκατομμύρια κρατήσεις σε παμπ για τις επόμενες εβδομάδες

melee
To «πάρτι» συνεχίστηκε εχθές το βράδυ για τους Βρετανούς, με τους δρόμους να γεμίζουν ξανά με κόσμο και τους (ανοιχτούς από τη Δευτέρα) υπαίθριους χώρους των παμπ και των εστιατορίων να ξεχειλίζουν από πολίτες που απολάμβαναν το ποτό και την μπύρα τους.

Μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες «καταπίεσης» εξαιτίας του σκληρού lockdown που είχε παγώσει τη νυχτερινή διασκέδαση, οι Βρετανοί έσπευσαν και εχθές να τιμήσουν τις παμπ και τα εστιατόρια σε πολλές πόλεις της χώρας. Πολλοί ήταν εκείνοι που βγήκαν να διασκεδάσουν με τις παρέες τους χωρίς μάσκες και χωρίς να κρατούν αποστάσεις ο ένας από το άλλον, κάτι που παραμένει επικίνδυνο, αφού οι νεότερες ηλικίες δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί. Όπως ήταν αναμενόμενο, το αλκοόλ έρεε άφθονο και τα δύο προηγούμενα βράδια, με αποτέλεσμα να σημειωθούν και κάποια έκτροπα.

Στο Γιορκ, αρκετά άτομα πιάστηκαν στα χέρια έξω από μία παμπ εχθές το απόγευμα και άρχισαν να... κυλιούνται στο πλακόστρωτο.




Κλείσιμο
Βίντεο που πόσταρε αυτόπτης μάρτυρας στα social media δείχνει τη συμπλοκή, στην οποία αναμείχθηκαν τουλάχιστον πέντε άτομα. Μία από τις γυναίκες που συμμετείχαν στον καυγά (η οποία μάλιστα φορούσε... χνουδωτές παντόφλες) έπιασε από το μαλλί μια ξανθιά γυναίκα και την έριξε κάτω, με τον κόσμο να παρακολουθεί εμβρόντητος τη βίαιη σκηνή. Σύμφωνα με την Daily Mail ο καυγάς έλαβε χώρα έξω από την παμπ King's Arms, όπου είχαν μαζευτεί εχθές αρκετοί κάτοικοι της πόλης για να πιουν. Η αστυνομία του Γιόρκσαϊρ έρευνά το περιστατικό, κατά το οποίο τραυματίστηκε τουλάχιστον ένας άνδρας, ενώ εξετάζει και το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι έκτροπα είχαν σημειωθεί και την προηγούμενη νύχτα (την πρώτη μετά το άνοιγμα των υπαίθριων χώρων των παμπ) στο Σόχο του Λονδίνου, όπου η αστυνομία προχώρησε σε μια σύλληψη σύμφωνα με τη Sun.



Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, περίπου 14 εκατομμύρια κρατήσεις έχουν γίνει ήδη σε παμπ για τις επόμενες εβδομάδες, από προνοητικούς Βρετανούς που θέλουν να εξασφαλίσουν... τραπεζάκι για τις μελλοντικές τους εξόδους, ειδικά τώρα που βελτιώνεται ο καιρός. Ωστόσο ο Μπόρις Τζόνσον προειδοποίησε τους πολίτες να δείξουν αυτοσυγκράτηση, ιδίως μετά τις εικόνες συνωστισμού που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου από την πρώτη βραδιά «ελευθερίας» των Βρετανών.

Παρά την έκκληση του Βρετανού πρωθυπουργού για προσοχή, τα τραπεζάκια των παμπ στο Λονδίνο, το Μάντσεστερ και σε άλλες πόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου γέμισαν πάλι κόσμο εχθές. Στην παμπ Fox on the Hill στο Λονδίνο, όλο το πάρκινγκ εκκενώθηκε προκειμένου οι πελάτες να απολαύσουν εκεί το ποτό τους.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη βρετανική πρωτεύουσα το βράδυ της Τρίτης:

Λονδίνο 13/4 (2)


Λονδίνο 13/4 (3)


Λονδίνο: Επιστροφή στην κανονικότητα

londino_13_4__3_
londino_13_4__4_
londino_13_4__5_
londino_13_4__1_
londino_13_4__2_


Ειδήσεις σήμερα:

Η χυμώδης κόρη του «Μιτς Μπιουκάναν» φωτογραφίζεται τόπλες με την έγκριση του μπαμπά της!

Η... χαρά των συνωμοσιολόγων: Τα UFO είναι... εκεί έξω

Τζανάκης: Το self-test έχει μεγάλη αξιοπιστία – Να μην φοβάται ο κόσμος να εμβολιαστεί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης